Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

HROZBA VÄZENIA pre slávnu sexbombu: Fúha, tá si teda zavarila!

Katie Price a Carl Woods cestou zo súdu. Zobraziť galériu (4)
Katie Price a Carl Woods cestou zo súdu. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Vyrobila si poriadne problémy! Niekdajšia modelka Katie Price (44) pyká za svoje hriechy z minulosti. Práve dnes sa totiž konalo súdne pojednávanie, na základe ktorého jej hrozilo, že za porušenie súdneho zákazu skončí za mrežami. Ako ju súd nakoniec potrestal?!

Milovníčka plastických operácií a päťnásobná mamina Katie Price čelila závažným obvineniam z dôvodu porušenia zákazu kontaktu. Ten bol vydaný na základe predchádzajúceho útoku Katie, ktorá v roku 2019 napadla snúbenicu svojho ex. Tentokrát na ňu zaútočila verbálne, keď jej mala napísať správu, v ktorej jej vulgárne nadávala.

K tomuto prečinu sa neskôr priznala. Avšak slová muža, ktorý mal jej osud v rukách, ju iste vôbec nepotešili. „Musím vás varovať. Je tu riziko, že skončíte vo väzení. Potrebujem vedieť relevantné informácie k dôvodom, prečo ste to urobili. Na základe toho zvážim primeraný trest. Ale nerobte si ilúzie, môžete čeliť nepodmienečnému trestu odňatia slobody," povedal sudca Stephen Mooney, ktorý mal tento prípad na starosti. 

Krátko pred tým, ako sa Price dozvedela rozsudok, bola paparazzmi pristihnutá, ako sa rozplakala počas návšetvy maskérky. Na blízku jej vtedy bola setstra Sophie, ktorá ju ako prvá upokojovala. Tá však spravila pre Katie oveľa viac. Keďže sa termín svadby krížil s dátumom, kedy mal padnúť v jej prípade rozsudok,Sophie preložila svoju svadbu, aby sa na nej mohla zúčastniť celá rodina.

A oslavovalo sa aj potom... Katie si totiž môže vydýchnuť a za mreže nepôjde. Súd jej za porušenie  zákazu kontaktu snúbenice svojho expartnera nariadil absolvovať 150 hodín verejnoprospešných prác a musí tiež zaplatiť súdne poplatky vo výške 1 500 libier.

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu