Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová Lady Diana šokuje: Celá v latexe a... Fuj, to je nechutné!

Emma Corrin Zobraziť galériu (4)
Emma Corrin (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Emma Corrin (24) je meno, ktoré sa v súčasnosti spomína nielen v médiách, ale celkom intenzívne aj na sociálnych sieťach. Dôvodom je jej účinkovanie v seriáli The Crown, v ktorom stvárňuje Lady Dianu (†36). Jemne pôsobiaca herečka sa najnovšie predviedla aj na stránkach magazínu British GQ a veru, pohľad na ňu mnohých zaskočí.

Galéria: Emma Corrin ako Lady Diana v seriáli Koruna (The Crown)
Aj keď je pre väčšinu žien samozrejmé depilovať si podpazušie a väčšina chlapov očakáva, že keď dáma zdvihne ruku, tak pod ňou neskrýva prales, nájdu sa aj odporkyne tohto trendu. Dokonca aj medzi celebritami sa nájdu také, čo hrdo a sebavedomo pretŕčajú neupravené podpazušie. Spomenúť možno dcéry Madonny a Michaela Jacksona, či herečku Bellu Thorne. 

K propagátorkám prirodzeného ochlpenia sa najnovšie hlási aj herečka Emma Corrin. Tá je hviezdou seriálu Koruna (The Crown), v ktorom stvárňuje Lady Dianu. Sympatická brunetka to dokazuje aj na stránkach najnovšieho vydania magazínu British GQ. Emma pred objektívom fotografa pózovala v latexových šatách sa sebavedomo dvíhla ruku nad hlavu, aby bolo vidno chlpy v jej podpazuší. 

Emma Corrin propaguje prirodzené ochlpenie.
Zobraziť galériu (4)
Emma Corrin propaguje prirodzené ochlpenie.  (Zdroj: British GQ)

Viac o téme: The CrownEmma CorrinKoruna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu