Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bizarný prejav lásky: Manžel slávnej speváčky ju má vytetovanú TAM!

Hilary Duff Zobraziť galériu (5)
Hilary Duff (Zdroj: Twitter/@DuffDaily )

LOS ANGELES - Nezvyčajné! Speváčka a herečka Hilary Duff (32) sa minulý rok druhýkrát vydala. Jej vyvoleným sa stal spevák a skladateľ Matthew Koma (33), po boku ktorého priam žiari šťastím. Pravidelne to dokazuje momentkami na sociálnej sieti Instagram. Blondínkin manžel tam však v uplynulých dňoch zverejnil záber, ktorý mnohým vyrazil dych.

Nechať si vytetovať na telo podobizeň, meno, alebo obrázok, ktorý vám pripomína vašu lásku, je dnes už celkom bežné. O takýto romantický prejav sa postaral aj manžel speváčky Hilary Duff - Matthew Koma. Ten však na meno svojej ženy zvolil pomerne bizarné miesto... Nechal si ho totiž vytetovať na zadok. 

Dôkazom je fotka, ktorú spevák zverejnil na Instagrame. Aby mu ju nezmazali, cenzúroval ju obrázkami broskyne. A ako býva zvykom, reakcie followerov boli rôzne. „Preboha! Na mieste tvojej ženy by som nebola veľmi nadšená,” znie jedna z nich. 

Spevák Matthew Koma si dal meno svojej ženy vytetovať na zadok.
Zobraziť galériu (5)
Spevák Matthew Koma si dal meno svojej ženy vytetovať na zadok.  (Zdroj: Instagram)

Nuž, a Hilary možno naozaj nadšená nie. Na sociálnych sieťach bežne zverejňuje ich spoločné fotky a momentky z rodinného života. A záber tohto "romantického" gesta tam nenájdete. Mimochodom, Matthew má na svojom tele viacero tetovaní. Okrem iného aj trola, ktorý je obľúbenou postavičkou jeho dcéry. Zvolil však pre neho o čosi dôstojnejšie miesto. 

Hilary Duff a Matthew Koma sú spolu od januára 2017. V októbri 2018 sa im narodila dcérka Banks Violet. Koncom roka 2019 spečatili svoju lásku svadbou. Speváčka a herečka bola v minulosti už raz vydatá. Jej prvým mužom bol hráč NHL - Mike Comrie, s ktorým sa po piatich rokoch rozviedli. Spolu majú syna Luca Cruza. 

Galéria: Hilary Duff a Matthew Koma majú krásnu rodinku

Viac o téme: Hilary DuffMatthew Koma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu