Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa blondínka v bikinách: Nedávno s guľatým bruškom, dnes... Wau!

Hilary Duff Zobraziť galériu (10)
Hilary Duff (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zapracovala na sebe! Herečka Hilary Duff (32) patrí medzi celebritné krásky, ktoré sa vždy udržiavali v skvelej kondícii. Pochopiteľne, počas tehotenstva vždy čo-to pribrala. Jej synček Luca má už osem rokov, dcérku Violet priviedla na svet v októbri 2018. V týchto dňoch zverejnila na instagrame momentku v bikinách a pri pohľade na ňu je každému jasné, že tehotenstvá na jej tele nezanechali žiadne stopy.

Keď sa Hilary Duff stala prvýkrát mamičkou, mala 24 rokov. V roku 2018 si prešla tehotenstvom druhýkrát. Talentovaná kráska sa netajila tým, že toto obdobie pre ňu bolo dosť náročné. Nielenže sa jej s guľatým bruškom zle hýbalo, ale priznala, že sú situácie, keď pre ňu pohľad do zrkadla nie je príliš príjemný.

Hilary Duff ako tehuľka.
Zobraziť galériu (10)
Hilary Duff ako tehuľka.  (Zdroj: Instagram)

Herečkina dcérka oslávi čochvíľa druhé narodeniny. A niet pochýb, že blondínka sa už do zrkadla pozerá s nadšením. Vďaka odborníkom na zdravú výživu a šport sú totiž jej krivky dokonalé. Dôkazom je fotka v bikinách, ktorou mnohým priaznivcom vyrazila dych. Hilary priznala, že občas si dokonca dopraje aj pečivo či sladkosti. Čo na jej figúru hovoríte vy?

Takto momentálne vyzerá Hilary Duff v bikinách.
Zobraziť galériu (10)
Takto momentálne vyzerá Hilary Duff v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Hilary Duff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu