Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná herečka vyšla do ulíc: Modrá hlava a... Ehm, ona je DOLE BEZ?!

Hilary Duff Zobraziť galériu (9)
Hilary Duff (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiadna šedá myška! Herečka Hilary Duff (33) je krásna žena, čo potvrdila už nespočetne veľakrát. Aktuálne nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Bulvárnym fotografom sa ju nedávno podarilo stretnúť v uliciach. Okrem zväčšeného bruška však pútala pozornosť aj niečím iným.

Hilary Duff si popri kariére herečky a speváčky stihla založiť rodinku. S bývalým manželom - kanadským hokejistom menom Mike Comrie má 8-ročného synčeka Luca. V roku 2019 sa vydala za speváka, DJ-a a producenta Matthewa Koma. Rok predtým mu porodila dcérku, ktorej dali meno Banks. A už čoskoro sa im narodí ďalšie dieťatko. 

Prominentná mamička počas tehotenstva zatúžila po zmene imidžu. Svoju blond hrivu si totiž nechala prefarbiť na modro. Mnohí fanúšikovia sa nazdávajú, že takto chcela oznámiť, že pod srdcom nosí chlapčeka. „Prisahám, že to tak nie je. Stále nevieme, kto obýva môj apartmán. Ale už čoskoro to zistíme, lebo sa bude musieť vysťahovať,” povedala k tomu umelkyňa.   

Vďaka modrým vlasom nemožno Hilary prehliadnuť. V uplynulých dňoch vybehla do ulíc a zaujala aj bulvárnych fotografov. Za zmienku ale stojí i jej outfit. Voľnu mikinu s Elvisom Presleym totiž doplnila cyklistickými kraťasmi telovej farby. Tie sa postarali o to, že herečka z diaľky pôsobila dojmom, akoby si zabudla obliecť nohavice a premáva sa ulicami od pol pása vyzlečená. 

Hilary Duff v uliciach nemožno prehliadnuť.
Zobraziť galériu (9)
Hilary Duff v uliciach nemožno prehliadnuť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hilary Duff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu