Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exmanželka (48) Bena Afflecka sa vyzliekla: Fíha! Trojnásobnú maminu tak často nevidíme

Jennifer Garner Zobraziť galériu (8)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úspešná a sympatická herečka Jennifer Garner (48) nepatrí medzi celebrity, ktoré potrebujú zaujať nahotou, či sexi fotkami. Keď však kráska, ktorá má s exmanželom Benom Affleckom (48) tri deti, zverejnila video z vane, mnohých prekvapila. A pozrite, čo tam stvárala!

Pustila ich do kúpeľne! Jennifer Garner má na sociálnej sieti Instagram viac ako 10 miliónov followerov. S nimi sa pravidelne delí o zaujímavé príspevky, avšak tie s provokatívnym podtónom by ste tam márne hľadali. Počas víkendu však brunetka spravila výnimku. 

Jennifer sa totiž nechala natočiť, ako si užíva kúpeľ. Urobila tak preto, aby spropagovala vlasovú kozmetiku. „Dajte svojim vlasom tri minúty lásky a budete v úžase z toho, čo dostanete späť,” napísala k záberom kráska. 

Ako býva zvykom, fanúšikovia nešetrili pozitívnymi komentármi. „Ty si tak krásna žena, že čokoľvek budeš odporúčať, to vyskúšam,” znie jeden z nich. „Skvelé video. Nikdy by som nepovedal, že budem s takou radosťou sledovať reklamu na vlasovú kozmetiku,” priznal istý fanúšik, ktorého potešilo, že známu herečku má možnosť vidieť tak, ako u nej nebýva zvykom. 

Viac o téme: Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu