Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ozzy Osbourne má túto krásnu dcéru: Mnohí o nej nevedia!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (11)
Ozzy Osbourne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zaslúži si pozornosť! Keď sa povie dcéra Ozzyho Osbourna (71), hádam každý si predstaví výstrednú a svojskú Kelly (35). Tá je totiž v šoubiznise tiež dobre známa. Vedeli ste však, že okrem nej má slávny spevák aj iných potomkov?

Osbournovci sú jednou zo slávnych rodín, ktoré pustili verejnosť do svojho súromia a mali vlastnú šou na televíznych obrazovkách. Legendárnemu rockerovi robila pred kamerami spoločnosť jeho žena Sharon a deti Kelly i Jack.  

Okrem nich však dvojica má aj 36-ročnú dcéru Aimée. Tá nechcela byť súčasťou reality šou The Osbournes a v 16 rokoch kvôli tomu odišla z domu. Na toto obdobie si zaspomínala počas rozhovoru pre New York´s Q 104,3 Classic Rock Station.     

„Môj otec je veľmi známy. Keď som vyrastala, veľmi som si vážila svoje súkromie. Bola som skôr samotár. Rada som trávila čas vo svojej izbe a počúvala hudbu, ktorú som mala rada. Nebola som typickým tínedžerom,” uviedla sympatická umelkyňa.  

Hoci sa Aimée medializácii vyhýbala, rozhodla sa kráčať v otcových šľapajách. Má vlastnú kapelu s názvom ARO a na instagrame zhruba 12 tisíc followerov.    

Okrem spomínaných dcér Aimée, Kelly a syna Jacka má Ozzy Osbourne ešte synov Louisa, Eliota a dcéru Jessicu.  

Aimée Osbourne sa svojim slávnym rodičom ozaj vydarila.  
Zobraziť galériu (11)
Aimée Osbourne sa svojim slávnym rodičom ozaj vydarila.    (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu