Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z hviezdnej tučibomby je dnes SEXBOMBA: Aha, ako sa prsila v uliciach!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (9)
Kelly Osbourne (Zdroj: SITA)

MALIBU - Aj ona vie byť sexil! Kelly Osbourne (35) patrí k hviezdam šoubiznisu, ktoré netreba veľmi predstavovať. Nikdy sa však o nej nehovorilo ako o sexi cicuške, či kráske. Výstredná dcéra Osbournovcov však v poslednom období výrazne schudla. A svoje nové telo si veru užíva.

Na topkách sme vás už informovali o viacerých slávnych ženách, ktorým sa v poslednom čase podarilo zatočiť s ich nadváhou. Spomenúť možno speváčku Adele, herečku Rebel Wilson, či Kelly Osbourne.

Posledná spomínaná sa netají tým, že za úbytok hmotnosti vďačí operácii žalúdka. Kelly tieź dodáva, že jej je úplne jedno, čo na to ľudia hovoria a čo si o jej rozhodnutí myslia. „Je to tá najsprávnejšia vec, akú som kedy urobila,” povedala na margo toho Kelly. 

Hviezdička účinkujúca v rôznych televíznych programoch schudla zhruba 37kg a zmenami preśiel aj jej šatník. Kelly neváha siahnuť aj po odvážnejších kreáciách.

Bulvárnym fotografom sa ju nedávno podarilo zvečniť v uliciach oblečenú v elastických nohaviciach a saku, ktoré odhaľovalo jej bujné prednosti. Luxusné topánky na opätkoch jej pridali na sexepíle a niet pochýb, že muži sa za ňou s nadšením otáčali. 

Kelly Osbourne v uliciach takto tasila prsia.
Zobraziť galériu (9)
Kelly Osbourne v uliciach takto tasila prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kelly Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu