Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žalostný pohľad na Ozzyho Osbournea (73): Už vôbec nevyzerá tak, ako si ho pamätáte!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (8)
Ozzy Osbourne (Zdroj: twitter.com/New York Post)

LOS ANGELES - Je z neho iný človek! Pri mene Ozzy Osbourne (73) si hádam každý predstaví kontroverzného búrliváka s čiernou hrivou, výraznými očnými linkami a čudesnými pózami. To však už rozhodne neplatí. Z lídra kapely Black Sabbath je dnes už unavený dôchodca trpiaci Parkinsonovou chorobou. Pozrite sa, ako dnes vyzerá!

Už pred týždňom sa v zahraničných médiách špekulovalo, že dcéra legendárneho Ozzyho Osbournea by mala každú chvíľu priviesť na svet svoje prvé dieťatko. S partnerom - Sidom Wilsonom, ktorý je členom formácie Slipknot by mali mať synčeka, ktorému plánujú dať meno po otcovi. Tieto dohady nie sú zatiaľ potvrdené a všetci členovia slávnej famílie zatiaľ na túto tému mlčia. 

Ozzy Osbourne s dcérou Kelly
Zobraziť galériu (8)
Ozzy Osbourne s dcérou Kelly  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

Počas víkendu sa však paparazzom podarilo nafotiť Ozzyho, z ktorého sa tak už čochvíľa stane pyšný dedko. Spoločnosť mu nerobila jeho milovaná manželka Sharon, ale opatrovateľka, ktorá mu pomáhala pri chôdzi. Z druhej strany sa umelec podopieral paličkou, ktorá je v posledných rokoch jeho neodmysliteľnou pomocníčkou. 

Pri pohľade na aktuálne zábery však zostane v šoku nejeden fanúšik legendárneho Osbournea. Jeho tmavá hriva je totiž minulosťou a nahradili ju šedivé dlhé vlasy. Nuž, všetci starneme... A legendy nie sú výnimkou!

Ozzy Osbourne
Zobraziť galériu (8)
Ozzy Osbourne  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu