Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská novinka v celebritnej famílii: Z tohto sú úplne všetci namäkko!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Tešia sa spolu s ním! Nie je tajomstvom, že David a Victoria Beckhamovci sú na svoje ratolestí pyšní. V uplynulých dňoch sa im postaral o príjemné prekvapenie najstarší syn Brooklyn (21). Svoju krásnu frajerku, 25-ročnú herečku Nicolu Peltz, totiž požiadal o ruku.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že David a Victoria Beckhamovci oslávili 21. výročie svadby. Dvojica si výborne rozumie aj po toľkých rokoch a aj napriek špekuláciám o nevere, sú pre mnohých ideálnym párom. Tak ich nepochybne vnímajú ich traja synovia Brooklyn, Cruz, Romeo i dcérka Harper. 

Celebritná família sa aktuálne podelila so svetom o krásnu novinku. Najstaršie dieťa športovca a bývalej Spajsky sa totiž zasnúbilo. Brooklyn tvorí pár s americkou herečkou Nicolou Peltz len niečo vyše deväť mesiacov Avšak po chvíľach strávených v spoločnej karanténe sa odhodlal k tomuto vážnemu životnému kroku.   

Brooklyn Beckham požiacal svoju krásnu frajerku Nicolu Peltz o ruku.
Zobraziť galériu (8)
Brooklyn Beckham požiacal svoju krásnu frajerku Nicolu Peltz o ruku.  (Zdroj: Instagram)

„Pred dvoma týždňami som sa spýtal svojej spriaznenej duše, či sa za mňa vydá. A ona povedala áno. Som ten najšťastnejší muž na svete. Sľubujem, že budem najlepším manželom a jedného dňa tým najlepším otcom,” napísal k spoločnej fotke, ktorú zverejnil na instagrame Brooklyn.

Rovnaký záber s romantickým vyznaním dala na instagram aj budúca nevesta Nicola. Tú zbožňuje nielen Brooklyn, ale celá jeho rodina, ktorá mu aj prostredníctvom instagramu blahoželala k zásnubám.

Brooklyn Beckham má za sebou viacero vzťahov s krásnymi ženami. Spomenúť možno herečku Chloe Moretz, či modelku Hanu Cross. Spájaný bol aj kanadskou herečkou Natalie Ganzhorn a jej kolegyňou Phoebe Torrance. Nicola Peltz tvorila v minulosti pár s Anwarom Hadidom, ktorý je momentálne bláznivo zamilovaný do speváčky Dua Lipa.       

Galéria: Brooklyn Beckham a Nicola Peltz

Nicola Peltz a Brooklyn Beckahm plánujú svoju lásku spečatiť svadbou.
Zobraziť galériu (8)
Nicola Peltz a Brooklyn Beckahm plánujú svoju lásku spečatiť svadbou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Brooklyn BeckhamBeckhamovciNicola Peltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu