Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nezabudnuteľná Baby z Hriešneho tanca šokuje: ROZVOD po 19 rokoch manželstva!

Jennifer Grey a Clark Gregg sa rozvádzajú. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Grey a Clark Gregg sa rozvádzajú. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK – Americká herečka Jennifer Grey (60), ktorú preslávila rola mladučkej a neskúsenej Baby v ikonickom filme Hriešny tanec, včera šokovala všetkých fanúšikov. Na sociálnej sieti oznámila rozvod s manželom Clarkom Greggom (58), s ktorým má dcéru Stellu.

Predstaviteľke sladkej a nevinnej Baby z Hriešneho tanca krachlo manželstvo. Herečka Jennifer Grey túto správu oznámila prostredníctvom sociálnej siete. Clarka Gregga si vzala v roku 2001 a narodila sa im dcéra Stella. Po 19 rokoch však idú od seba. Oznam zverejnila k zamilovanej fotke, pri ktorej by každý čakal romantické vyznanie. Svojím spôsobom o vyznanie išlo, no bolo spojené s neradostnou správou. 

„Po 19 rokoch sme šli v januári od seba s vedomím, že už navždy budeme rodina, ktorá miluje, váži si a stará sa o toho druhého. Nedávno sme urobili zložité rozhodnutie – rozvádzame sa, ale ostávame si blízky a sme vďační za život, ktorý sme mali a za úžasnú dcéru, ktorú sme vychovali. P.S. keď toto píšem, plačem,“ napísala na Instagrame Jennifer. Čo konkrétne stálo za ich rozhodnutím nevedno.

Jennifer Grey oznámila cez sociálnu sieť rozvod s Clarkom.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Grey oznámila cez sociálnu sieť rozvod s Clarkom.  (Zdroj: Instagram J.G.)

Viac o téme: Jennifer GreyClark Gregg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu