Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rana pre kráľovskú rodinu: Princezná bojuje o život... Havarovala na motorke, je v kóme!

Princezná Hermine z Clermont-Tonnerre bojuje v nemocnici o život. Zobraziť galériu (2)
Princezná Hermine z Clermont-Tonnerre bojuje v nemocnici o život. (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - Rýchle stroje sa stávajú osudným členom európskej šľachty. Len nedávno sa na svojej motorke zabil nemecký princ Otto Hesenský (†55) a teraz mala ťažkú nehodu francúzska princezná Hermine (54) z Clermont-Tonnerre. Lekári ju museli uviezť do umelého spánku.

Hermine, prezývaná Mimine, je dcérou jedenásteho vojvodu z Clermont-Tonnerre, Charlesa Henryho. Princezná je vo Francúzsku naozaj populárna, zúčastňovala sa charitatívnych módnych prehliadok, dokonca robila aj návrhy pre Diora. Jej záľubou bola rýchlosť a práve na tú aktuálne doplatila. Smutnú správu potvrdil novinám spevák Jean-Luc Lahaye.

„Práve som to počul. Bola to veľmi škaredá motocyklová nehoda. Podrobnosti o havárii sme bohužiaľ žiadne nedostali. Ale máme k dispozícii celkom dobré prognózy lekárov. Dúfam, že sa z toho dostane. Je to žena, ktorú nesmierne obdivujem, najdrahšia priateľka. Má veľmi veselú povahu, mimoriadny charakter a je to veľká bojovníčka,“ vyjadril sa šokovaný spevák. 

Mimine okrem jazdy na motorke milovala aj rallye, ktoré jazdila a dokonca jednu automobilovú súťaž aj sama organizovala. „Modlime sa za našu milovanú princeznú,“ vyzval na Facebooku celé Francúzsko filmový producent Thierry Klemeniuk.

Rana pre kráľovskú rodinu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princezná Hermine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu