Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Speváčka z dievčenskej skupiny: 12 kíl je fuč... Predvádza sa v sexi bielizni!

Kerry Katona Zobraziť galériu (3)
Kerry Katona (Zdroj: Instagram KK)

LONDÝN - Už je to 20 rokov, čo Kerry Katona (39) vystupovala v skupine Atomic Kitten. Mimo pódií potom patrila k šoubiznisovým kráľovnám jojo efektu. Aktuálne má ale po svojom boku fitnes trénera a počas posledných mesiacov na sebe poriadne zamakala.

Kerry Katona mala proste obdobia, keď vyzerala ako hviezda a potom zas bola o čosi viac vypapkanejšia. S váhou bojuje už niekoľko rokov. 

Kerry Katona
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V posledných mesiacoch sa však postupne prepracovala k postave snov – o pár mesiacov má 40 a ak sa jej tento stav podarí udržať, môže byť na seba naozaj hrdá. „Nebudem klamať, moje sebavedomie vyletelo do výšky,” napísala k jednej z posledných snímok na Instagrame. 

Kerry síce pri svojich nových fotkách v sexi bielizni propaguje istý prípravok na chudnutie, ale pri priateľovi fitnes trénerovi bude tajomstvo zhodených kilogramov asi trochu inde. Podľa medializovaných informácií je speváčka ľahšia o 12 kíl, ale zároveň vidno, že má telo aj pekne vytvarované a to žiadny zázračný nápoj za vás nikdy nespraví. 

Veď aj samotná Kerry pred časom priznala, že naozaj doma aj cvičí. „Najdôležitejšia vec, ako minimalizovať svoju úzkosť počas karantény, je pokračovať v domácom cvičení a zostať vo forme,” napísala na Instagram začiatkom apríla. Najnovšie zábery, na ktorých sa pýši schudnutou postavou, nájdete v galérii pod fotkou. 

Kerry Katona
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Galéria: Schudnutá Kerry Katona

Viac o téme: Kerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu