Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa speváčka pretŕča schudnuté telo: Holé prsia ako bonus!

Kerry Katona Zobraziť galériu (8)
Kerry Katona (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Kerry Katona (39) bola svojho času jednou zo sladkých speváčok úspešnej formácie Atomic Kitten. Okrem toho sa zviditeľnila účinkovaním v rôznych reality šou a v súvislosti s päťnásobnou mamičkou sa v médiách často riešila aj jej postava. Aktuálne má blondínka obdobie, keď s veľkým nadšením predvádza schudnuté telo. Dokonca nemá problém ukázať svoje vnady v plnej paráde.

Kerry Katona oslávi v septembri 40. narodeniny, avšak stihla toho viac než dosť. Je z nej napríklad päťnásobná mamina, čo sa v priebehu rokov podpísalo aj na jej figúre. Aktuálne však má po svojom boku partnera, ktorý sa živí ako fitness trenér a zdá sa, že do parády vzal aj svoju partnerku.

Blondínka pretŕča svoje telo pri každej možnej príležitosti. Pred pár dňami si užívala oddych v britskom letovisku Beach Sun Resort, kde jej okrem partnera Ryana robil spoločnosť aj bulvárny fotograf. Tomu hrdo pózovala nielen v bikinách, ale aj bez vrchného dielu bikín.

Kerry Katona
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bývalá speváčka odhaľuje svoje vnady celkom rada. V uplynulých dňoch nafotila aj sériu provokatívnych záberov, na ktorých pózuje vo vani a prsia jej zakrýva len pena. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či si figúru udrží, alebo opäť raz priberie...

Kerry Katona
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Atomic KittenKerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu