Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z dcéry známej herečky rastie krásna žena: Vážení, o tejto kočke budeme ešte veľa počuť!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Opäť o rok staršia! Dcéra herečky Gwyneth Paltrow (47) a lídra kapely Coldplay - Chrisa Martina (43) už dávno nie je malým dievčatkom. Apple v týchto dňoch oslávila sladké 16. narodeniny a slávna mama jej pri tej príležitosti blahoželala aj na instagrame. Pridala tiež fotky svojej princeznej, z ktorej raz nepochybne vyrastie rovnaká kráska, akou je ona sama.

Galéria: Gwyneth Paltrow
Jablko nepadlo ďaleko od stromu! To rozhodne platí, keď je reč o herečke Gwyneth Paltrow a jej dcére Apple, ktorú má s exmanželom Chrisom Martinom. Bývalí manželia majú okrem nej aj 14-ročného syna Mosesa. 

Apple oslávila v týchto dňoch 16. narodeniny a pri pohľade na jej peknú tvár a blonďavé vlasy mnohým pripomína slávnu mamu. „Gwyneth, veď to je tvoja mladšia kópia. Rastie z nej krásna slečna. Nádherná!” znejú komentáre pod fotkami, ktoré na instagrame herečka zverejnila. 

Ako Gwyneth prezradila, Apple je nielen krásna. „Si svetlom môjho srdca, čistá radosť,” vyznala sa v gratulácii herečka a zároveň vyzdvihla jej inteligenciu a zmysel pre humor. „Byť tvojou mamou je najlepšie. Milujem naše nočné rozhovory, keď naozaj viem, čo máš na mysli. Tvrdo pracuješ na tom, aby si dosiahla, čo chceš. Mám veľké šťastie, že som tvojou matkou. Si krásna a milá mladá žena. Ďakujem, že si si ma vybrala. Zbožňujem ťa,” dodala Paltrow. Mnohí fanúšikovia sa zhodli, že si Apple vedia predstaviť ako modelku či herečku. Aký je váš názor?

Apple Martin je rovnako krásna ako jej mama.
Zobraziť galériu (8)
Apple Martin je rovnako krásna ako jej mama.  (Zdroj: Instagram)

Gwyneth Paltrow by pokojne mohla byť modelkou alebo herečkou. Čo poviete?
Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow by pokojne mohla byť modelkou alebo herečkou. Čo poviete?  (Zdroj: Instagram)

Apple Martin oslávila 16. narodeniny.
Zobraziť galériu (8)
Apple Martin oslávila 16. narodeniny.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu