Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pravá tvár obľúbenej moderátorky: Výpovede ľudí z jej okolia vás šokujú!

Ellen DeGeneres Zobraziť galériu (5)
Ellen DeGeneres (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Miláčik Ameriky aj celebrít! Aj takéto slová sa používajú, keď je reč o moderátorke Ellen DeGeneres (62). V posledných dňoch však médiami v súvislosi s ňou kolujú nie príliš lichotivé výpovede. Niektorí jedinci, ktorí pre slávnu blondínku pracovali, totiž len ťažko hľadajú vľúdne slová.

Ellen DeGeneres netreba hádam nikomu predstavovať. Svoju kariéru odštartovala ako stand up komička a dnes ju celý svet pozná ako moderátorku, herečku, producentu a aktivistku hnutia LGBT. Na konte má 30 cien Emmy Award, 20 cien People´s Choice Awards a priateľské vzťahy s celebritami by jej mohol kde-kto závidieť. Inak, na instagrame má zhruba 88,5 milióna followerov. 

Fotka Ellen DeGeneres
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

V poslednom čase sa však odhaľuje aj iná tvár tejto populárnej moderátorky. Kritiku verejnosti schytala napríklad za to, že svojim zamestnancom bez akéhokoľvek upozornenia znížila platy o 60%, či pre to, že karanténu vo svojom 27 miliónovom prepychovom sídle prirovnala k pobytu vo väzení. 

V poriadne nelichotivom svetle ju ukazujú aj výpovede ľudí, ktorí pre ňu pracovali. „Bola to jediná celebrita, ktorá sa mi nikdy nezdravila. Keď ma jej partnerka predstavila, ledva mi venovala pohľad,” prezradil pre Fox News Tom Majercak, ktorý pre ňu istý čas pracoval ako bodyguard. „Bolo priam nechutné, ako chladne a ponižujúco jednala s ľuďmi, ktorí nepatria do jej kruhov,” dodal. 

Milého slova na známu moderátorku nenachádza ani komik Kevin T Porter. „Je to jedna z tých najnepríjemnejších osôb pod slnkom,” napísal na twitter. Zároveň vyzval ľudí, aby sa podelili o svoje zážitky s Ellen. „Má citlivý čuch. Každý, kto s ňou rozpráva, musí žuť žuvačku. Má ich pred vstupom do kancelárie. Ak jej niekto smrdí, musí ísť domov sa osprchovať. Ľudia okolo nej majú zakázané jesť ryby,” znie jeden z príspevkov. „V jednej reštaurácii chcela, aby vyhodili čašníčku. Mala totiž zlomený necht,” pridal sa ďalší z kritikov hviezdnej Ellen. Tá je podľa ďalších reakcií veľmi nepríjemným človekom a keď sú kamere vypnuté, tak sa vraj správa ako poriadna mrcha...

Galéria: Miláčik Ameriky aj celebrít - Ellen DeGeners

Viac o téme: Ellen DeGeneres
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu