Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Demi Lovato otvorene: Šesť rokov triezva a potom... Táto krutá poznámka ju opäť dohnala k alkoholu!

Demi Lovato Zobraziť galériu (3)
Demi Lovato (Zdroj: Youtube/TheEllenShow)

LOS ANGELES - Nie je žiadnym tajomstvom, že Demi Lovato (27) mala problémy s alkoholom a v lete 2018 sa predávkovala drogami. Teraz po prvý raz prehovorila o tom, čo k tomu viedlo. V šou Ellen DeGeneres prezradila presné slová, ktoré ju zlomili a doviedli po šiestich rokoch abstinencie opäť do baru.

Demi Lovato musela riešiť problémy s alkoholom v naozaj nízkom veku. K tejto téme sa vrátila vo štvrtok v šou Ellen DeGeneres. „Na úvod musím povedať, že som sa stala abstinentom ako 19-ročná. Teda vo veku, keď som ešte legálne ani nesmela piť alkohol,” uviedla speváčka. 

Galéria: Demi Lovato

Roky abstinovala, no so slávou boli spojené ďalšie problémy a ona sa cítila stále horšie. A v hlave jej vyvstala otázka: „Šesť rokov abstinujem, no cítim sa mizerne. Dokonca horšie, ako keď som pila. Prečo teda zostávam triezva?”

Demi Lovato otvorene: Šesť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/TheEllenShow)

Mladá umelkyňa sa preto obrátila na svoj tím a hľadala pomoc. Lenže ľudia, ktorými sa v minulosti obklopovala, pre ňu nemali pochopenie. Odbili ju pomerne kruto. „Reagovali štýlom – Si veľmi sebecká. Nezničila by si len seba, ale aj nás,” prezradila Demi.

Namiesto chápavého prístupu a poskytnutia odbornej pomoci dostala odpoveď, ktorá v nej prebudila staré rany z čias, keď ju opustil otec, ktorý bol tiež závislý od alkoholu. Podľa speváčky jej tím stavil na jej strach z opustenia a z toho, že zostane sama. Lenže zafungovalo to presne opačne. Ona sa už opustená cítila. „V tú noc som išla na párty a bolo tam všeličo a len o tri mesiace neskôr som skončila predávkovaná v nemocnici,” povedala Lovato pred kamerami. 

Demi Lovato otvorene: Šesť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/TheEllenShow)

Podľa medializovaných informácií vtedy užila fentanyl, ktorý je silnejší než heroín. Táto návyková látka vraj v minulosti zabila aj legendárneho speváka Princea. 

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu