Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bývalku slávneho rapera nafotili pri smetiakoch: Cica z červeného koberca je minulosťou!

Cassie Ventura a Sean Combs v čase, keď tvorili pár. Zobraziť galériu (9)
Cassie Ventura a Sean Combs v čase, keď tvorili pár. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako iná žena! Časy, keď Cassie Venutra (33) žiarila po boku rapera Seana Combsa (50), známeho aj ako Puff Daddy, sú dávno preč. Speváčka je vydatá za iného muža, ktorému nedávno porodila dcérku. Namiesto červeného koberca tak aktuálne rieši domácnosť a je dosť pravdepodobné, že z aktuálnych paparazzi záberov nebude vôbec nadšená

Cassie Ventura je modelkou, speváčkou i tanečnicou. Do povedmia verejnosti sa však vryla skôr ako dlhoročná partnerka rapera Seana Combsa. Zaľúbenci tvorili sympatickú dvojicu a raperovi jeho sexi frajerku mnohí závideli.

Galéria: Cassie Ventura a Sean Combs v čase, keď tvorili pár.
Božské krivky však Cassie nemala zadarmo. Samozrejmosťou bol pre ňu pravidelný pohyb, s ktorým jej pomáhal aj osobný tréner menom Alex Fine. Najal ho samotný Combs, ktorý zrejme už toto rozhodnutie aj oľutoval. 

Cassie a slávny raper sa totiž v roku 2018 rozišli a bol to práve spomínaný fitness tréner, ktorému kráska v septembri 2019 povedala svoje "áno". Dvojica má spolu rozkošnú 4-mesačnú dcérku.

Cassie Ventura s manželom a dcérkou.
Zobraziť galériu (9)
Cassie Ventura s manželom a dcérkou.  (Zdroj: Instagram)

Aj keď sa Cassie momentálne venuje najmä dieťatku a domácnosti, paparazzom sa nevyhne. Nedávno ju nafotili počas nákupov a zaujímavé sú tiež zábery, na ktorých niekdajšia hviezdička vynáša smeti. Vo vyťahanom oblečení, s ledabolo zopnutými vlasmi a okuliarmi na očiach totiž cicu z červeného koberca vôbec nepripomína. 

Cassie Ventura očami paparazzov.
Zobraziť galériu (9)
Cassie Ventura očami paparazzov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sean CombsCassie Ventura
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu