Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna pracháčka bez mejkapu: Ženy, dievčatá, tieto FOTO vám zdvihnú sebavedomie!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona? Pre Kylie Jenner (22) sú typické nielen miliardy na účte, ale aj bezchybná postava a dokonalý vzhľad, ktorým sa prezentuje na sociálnych sieťach. Aj ona však očividne máva dni, keď sexi cicu rozhodne nepripomína. Aktuálne paparazzi zábery sú toho dôkazom.

Bezchybná! Tak sa verejnosti javí Kylie Jenner, ktorá je najmladšou zo slávnych sestier klanu Kardashian. Keď sa tmavovláska ukáže na červenom koberci, je vždy očarujúca. Jej instagram je plný sexi fotiek, za ktoré od fanúšikov denne dostáva pochvalné komentáre. Mnohé ženy a dospievajúce dievčatá si pri pohľade na jej fotky povedia, že by chceli vyzerať ako ona... 

Galéria: Kylie Jenner tak, ako ju poznáme.

Mladá pracháčka sa však pred pár dňami objavila v uliciach a vyzerala úplne inak, než sme zvyknutí. Dôkazom sú fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom. Kylie vymenila úsporné bikiny za voľnú teplákovú súpravu a na nohách nemala nič, bola bosá. 

Vlasy bez príčeskov mala ledabolo zopnuté a na tvári nemala ani štipku mejkapu. Zaujímavé je, že v rukách zvierala čipsy. Nuž, vyzerá to tak, že aj táto hviezdička sa v karanténe akosi opúšťa. 

Kylie Jenner vybehla do ulíc úplne bosá.
Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner vybehla do ulíc úplne bosá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerá Kylie Jenner bez príkras.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Kylie Jenner bez príkras.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kylie Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu