Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragédia českej herečky: Pred skokom pod metro to skúšala inak... Vyskočila z okna!

Dagmar Teichmannová Zobraziť galériu (3)
Dagmar Teichmannová (Zdroj: Městské divadlo Mladá Boleslav )

PRAHA - Začiatkom apríla si na život siahla česká herečka Dagmar Teichmannová (†39), ktorá sa objavila aj v legendárnych Pelíškoch. Svoj život ukončila pod súpravou pražského metra. Nebol to však jej prvý pokus o samovraždu...

O smrti herečky informovalo ako prvé Městské divadlo Mladá Boleslav, kde kedysi pôsobila. Ako divadlo, tak jej kolegyňa spomínali tragickú smrť, detaily však spočiatku neboli známe. Špekulovalo sa, že v rovnaký deň zahynula žena vo veku Dagmar Teichmannovej pod súpravou pražského metra. 

Tragédia českej herečky: Pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook DT)

Nakoniec sa potvrdilo, že naozaj išlo o ňu, a týmto spôsobom spáchala samovraždu. Údajne však nešlo o jej prvý pokus vziať si život. „Asi pred rokom vraj vyskočila z okna,” povedal Blesku jeden z jej známych. 

Dôvodom boli zrejme zdravotné problémy a z nich vyplývajúce komplikácie v osobnom aj pracovnom živote. Dagmar bola na niekoľkých operáciách a chodila už len s barlami. Aj očití svedkovia vypovedali, že na nástupišti zostali po tragédii ležať barly. Následky jej podľa informácií Blesku zostali aj z prvého, neúspešného pokusu o samovraždu. 

Tragédia českej herečky: Pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Městské divadlo Mladá Boleslav )

Viac o téme: Dagmar Teichmannová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu