Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca samovražda herečky (†39) z Pelíškov: Zostal z nej len tieň... Mala zákaz hovoriť o svojich problémoch!

Dagmar Teichmannová skočila začiatkom apríla pod metro. Zobraziť galériu (4)
Dagmar Teichmannová skočila začiatkom apríla pod metro. (Zdroj: Facebook DT)

PRAHA - Minulý týždeň verejnosť šokovala správa o smrti len 39-ročnej herečky Dagmar Teichmannovej, známej z filmu Pelíšky. Ako sa neskôr ukázalo, tmavovláska spáchala samovraždu skokom pod metro. Čo umelkyňu ťažilo, nie je známe. Blesku sa však podarilo spojiť so ženou, ktorá sa so známou Češkou zblížila. Podľa jej slov z nej zostal už iba tieň!

Herečka Dagmar Teichmannová ukončila svoj život skokom pod metro v nedeľu 5. apríla. Ako sa však neskôr ukázalo, o samovraždu sa nepokúšala prvýkrát. „Asi pred rokom vraj vyskočila z okna,“ povedal Blesku jeden z jej známych. Tmavovláska po svojom neúspešnom pokuse strávila niekoľko mesiacov v nemocnici, kde si liečila dolámané nohy.


Herečka (†39) z Pelíškov tragicky zahynula: Záhadná smrť!


No a práve tam sa mala Dagmar zblížiť s ďalšou pacientkou, ktorá teraz spomínanému denníku porozprávala, ako Teichmannová pôsobila krátko pred smrťou. „Tá správa mnou otriasla. Úprimne, neviem stále vstrebať, že sa to stalo. Stretávali sme sa na chodbách a vo výťahu, nakoniec sme sa zblížili,“ opísala bývalá pacientka, ktorá si priala zostať v anonymite. 


Mrazivé detaily smrti herečky (†39) z Pelíškov: Samovražda... Skočila pod metro!


„Viete, najprv toho veľa nenahovorila. Zo začiatku sa bála aj s niekým ísť, ale potom začala komunikovať,“ naznačila, v akom zlom psychickom stave herečka bola. „Z tej krásnej ženy, čo som videla na fotkách z divadla, zostal už len tieň. Potom sa ale dávala postupne dokopy, tá snaha tam bola,“ dodala. Bolo vraj evidentné, že herečku niečo trápi, no nemohli s ňou o tom hovoriť.


Tragédia českej herečky: Pred skokom pod metro to skúšala inak... Vyskočila z okna!


„Že to urobila, ma vlastne ani tak neprekvapilo, niečo ju muselo strašne trápiť, ale ostatní pacienti mali zakázané s ňou na túto tému hovoriť alebo sa vypytovať. Nikto poriadne nevedel, čo sa jej odohráva v hlave, ale dúfala som, že to zvládne,“ dodala Teichmannovej kamarátka z nemocnice. 

Viac o téme: Dagmar Teichmannová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu