Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herečka (†39) z Pelíškov tragicky zahynula: Záhadná smrť!

Dagmar Teichmannová Zobraziť galériu (4)
Dagmar Teichmannová (Zdroj: Facebook DT)

PRAHA - Český umelecký svet zasiahla smutná správa. Až teraz sa do médií dostala informácia, že začiatkom apríla tragicky zahynula herečka Dagmar Teichmannová (†39), ktorá sa objavila aj v legendárnych Pelíškoch. Jej smrť je však obostretá rúškom tajomstva.

Ako prvé o odchode herečky z tohto sveta informovalo divadlo, kde kedysi pôsobila. Městské divadlo Mladá Boleslav zastihla v týchto dňoch smutná správa. V nedeľu 5. 4. 2020 tragicky zomrela bývalá členka umeleckého súboru Dagmar Teichmannová,” objavilo sa na Facebooku. 

Pre novinky.cz sa vyjadrila jedna z herečiek zo spomínaného divadla. „Nevstrebala som ešte, že tu Dášenka nie je. Že ju na tomto svete už nestretnem. Stále nemôžem uveriť tej strašnej tragédii,” uviedla Ivana Nováčková. 

Hoci všetci hovoria o tragickej smrti, podrobnosti skonu umelkyne, ktorá sa objavila napríklad aj v Pelíškoch, nie sú známe. Na inom facebookovom profile, kde sa správa o jej úmrtí objavila, však prišiel jeden z komentujúcich s istou teóriou. Všimol si totiž, že práve 5. apríla zahynula v Prahe žena v Dagmarinom veku po páde pod metro. Ide však iba o čistú špekuláciu. 

Herečka (†39) z Pelíškov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Městské divadlo Mladá Boleslav )

Viac o téme: Dagmar Teichmannová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu