Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mrazivé detaily smrti herečky (†39) z Pelíškov: Samovražda... Skočila pod metro!

Dagmar Teichmannová mala len 39 rokov. Zobraziť galériu (4)
Dagmar Teichmannová mala len 39 rokov. (Zdroj: Facebook DT)

PRAHA - V piatok sa českými a slovenskými médiami začala šíriť správa, že herečka Dagmar Teichmannová (†39) známa z Pelíškov začiatkom apríla tragicky zahynula. Jej smrť však bola opradená rúškom tajomstva. Dnes je už jasné, že tmavovláska spáchala samovraždu... Takto ukončila svoj život!

Ako prvé o odchode herečky z tohto sveta informovalo divadlo, kde kedysi pôsobila. „Městské divadlo Mladá Boleslav zastihla v týchto dňoch smutná správa. V nedeľu 5. 4. 2020 tragicky zomrela bývalá členka umeleckého súboru Dagmar Teichmannová,“ objavilo sa na Facebooku. 


Herečka (†39) z Pelíškov trgicky zahynula: Záhadná smrť!


Čo sa Dagmar stalo, však nebolo známe. Teraz portál Blesk informoval, že herečka spáchala samovraždu. Podľa ich informácií skočila v Prahe pod metro v stanici Anděl. „Na miesto sme ihneď vyslali záchannú a lekársku posádku a inšpektora. Bohužiaľ, žena utrpela zranenia nezlúčitelné so životom,“ uviedla hovorkyňa zdravotnej záchrannej služby mesta Jana Poštová. 

Spomínanou ženou mala byť práve Dagmar Teichmannová. Podľa zdroja z okolia herečky, mala tmavovláska už dlhší čas psychické problémy. „Neuniesla odchod z divadla a nedarilo sa jej ani v osobnom živote,“ prezradil zdroj. Keď mala Teichmannová 18 rokov zahrala si v legendárnom filme Pelíšky. 

Dagmar Teichmannová mala vraj dlhší čas psychické problémy.
Zobraziť galériu (4)
Dagmar Teichmannová mala vraj dlhší čas psychické problémy.  (Zdroj: Městské divadlo Mladá Boleslav )

Viac o téme: PelíškyDagmar Teichmannová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu