Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sandy (71) z Pomády vyzýva fanúšikov, aby nosili rúška: Berte si príklad z Českej republiky!

Olivia Newton-John dala svojim fanúšikom za príklad Českú republiku. Zobraziť galériu (7)
Olivia Newton-John dala svojim fanúšikom za príklad Českú republiku. (Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

AUSTRÁLIA - Filmová predstaviteľka nezabudnuteľnej Sandy z muzikálu Pomáda, herečka Olivia Newton-John (71), je v poslednom štádiu rakoviny. O to viac sa preto musí v tomto náročnom období chrániť. A nabáda na to aj svojich fanúšikov. Vyzýva ich, aby si rúško vyrobili a za príklad dáva Českú republiku!

Nosiť na verejnosti rúška, ako je to u nás, nie je samozrejmosťou na celom svete. Aktuálne na to na sociálnej sieti Instagram upozornila filmová predstaviteľka Sandy z muzikálu Pomáda, Olivia Newton-John. Herečka, ktorá sa nachádza v poslednom štádiu rakoviny, a teda sa musí chrániť viac, ako zdraví ľudia, zverejnila fotku s ručne vyrobenou ochranou tváre. 

Galéria: Olivia Newton-John

A zároveň vyzvala svojich fanúšikov: „Toto je pre nás všetkých veľmi dôležité vedieť! Bolo nám povedané, že nepotrebujeme rúška, pretože ich zúfalo potrebujú zdravotnícki pracovníci a pre širokú verejnosť už nezostávajú,“ napísala známa blondínka. 

Cestu, ako sa napriek tomu chrániť, však vidí v podomácky vyrobených rúškach. Za príklad dokonca dala susedov Čechov. „Prosím, buďte kreatívni a vytvorte si vlastné rúška – ako to urobili v Českej republike,“ napísala k fotke Olivia. V Austrálii, v ktorej herečka žije, totiž nosenie ochrannej masky na tvári nie je povinné. 

Viac o téme: Olivia Newton-JohnPomáda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu