Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS zasiahol slávny pár: Šokovali MEGA gestom!

Blake Lively a Ryan Reynolds Zobraziť galériu (6)
Blake Lively a Ryan Reynolds (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Wau! Koronavírus je pliaga, ktorá desí celý svet. Zároveň sa však ľudia zomkli, vzájomne sa podporujú a pomáhajú si. Treba dodať, že mnohí nezištne. Srdce na správnom mieste rozhodne má aj jeden z najkrajších párov šoubiznisu - Ryan Reynolds (43) a Blake Lively (32). Pozrite sa, prečo!

 

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

 

„COVID-19 má brutálny dopad na starších ľudí a rodiny s nižším príjmom. Blake a ja sme sa rozhodli darovať milión dolárov, aby sa rozdelil medzi organizácie Feeding America a Food Banks Canada. Ak sa dá, pomôžte týmto organizáciam, ktoré porebujú našu pomoc,” napísal na sociálnych sieťach Ryan Reynolds. „Dávajte pozor na svoje telo a srdce. Zavolajte niekomu, kto je v karanténe a potrebuje povzbudiť,” dodal slávny herec, ktorý si pri tej príležitosti vystrelil z kolegu Hugha Jackmana a priložil akože jeho telefónne číslo. 

Blake Lively a Ryan Reynolds patria medzi najobľúbenejšie páry šoubiznisu. Veľké gesto spojené s koronavírusom im na sympatiách len pridáva.
Zobraziť galériu (6)
Blake Lively a Ryan Reynolds patria medzi najobľúbenejšie páry šoubiznisu. Veľké gesto spojené s koronavírusom im na sympatiách len pridáva.  (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Svetu bojujúcemu s pandémiou sa rozhodol pomôcť aj francúzsky koncern LVMH, ktorý podniká v odevnom a potravinárskom primysle. Vlastní 60 dcérskych spoločností, medzi inými napríklad parfumériu Christian Dior. Ako predseda a výkonný riaditeľ Bernard Arnault oznámil, továrne na výrobu parfémov a kozmetiky sa teraz zameriavajú na produkciu dezinfekčných gélov. Tie budú zadarmo poskytované nemocniciam a zdravotníckym orgnizáciam.   

Na topkách sme vás už informovali aj o talianskej módnej blogerke Chiare Ferragni, ktorá vyzbierala slušnú sumu peňazí na výskum koronavírusu a potrebnej vakcíny. Viac čítajte TU! 

Viac o téme: Blake LivelyRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu