Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

KORONAVÍRUS u Toma Hanksa zarmútil každého: Slová kolegu šokujú!

Tom Hanks Zobraziť galériu (5)
Tom Hanks (Zdroj: telkac.sk)

SYDNEY - Na topkách sme vás už informovali, že slávny herec Tom Hanks (63) a jeho manželka Rita Wilson (63) sa nakazili koronavírusom. Prominentná dvojica sa nachádza v Austrálii, kde si umelec plnil pracovné povinnosti. Fanúšikovia, priatelia a kolegovia im prostredníctvom sociálnych sietí posielajú slová plné podpory. Medzi odkazmi sa však našli aj také, ktoré šokujú.

Galéria: Tom Hanks a Rita Wilson
Tom Hanks a Rita Wilson sa už pár týždňov nachádzajú v Austrálii, kde herec pracuje na novom filme o živote Elvisa Presleyho. Chvíle strávene u protinožcov si slávni manželia celkom užívali. Avšak v uplynulých dňoch ich začali sužovať zdravotné ťažkosti. Ako pred pár hodinami priznali, dali sa otestovať na koronavírus a ich výsledky sú pozitívne. 


KORONAVÍRUS Herec Tom Hanks s manželkou sú v karanténe: Pozitívne testy!


Fanúšikovia i kolegovia prominentnej dvojice sú v šoku. Pod ich príspevkami na instagrame sa začali kopiť odkazy plné povzbudenia. „Myslím na vás a modlím sa za vás. Dúfam, že to zvládnete a vrátite sa čoskoro domov,” napísala speváčka Sheryl Crow. „Tak a teraz už máme všetci niekoho, koho milujeme a bol mu diagnostikovaný koronavírus,” napísala fotografka a žurnalistka Ann Curry. Podporu a lásku poslali Hanksovi s manželkou aj Reese Witherspoon či Jack Black. 

Stand-up komička Whitney Cummings poznamenala, že ak by bol film o koronavíruse, práve Tom Hanks by si v ňom určite zahral.

Pomerne šokujúci však bol komentár herca Marlona Wayansa, ktorý je s Hanksom dlhoročný priateľ. „Dočerta, Tom! Vždy musíš byť prvý. Máš Emmy, Oscara a ešte si aj prvý z Hollywoodu, kto má koronavírus. To malo byť moje! Skoro sa uzdrav. Veľmi ťa ľúbim. Modlím sa za teba aj tvoju ženu,” napísal komik, ktorého mnohí razom skritizovali. Čo myslíte, bol jeho komentár nevhodný? 

Marlon Wayans svojím príspevkom mnohých šokoval.
Zobraziť galériu (5)
Marlon Wayans svojím príspevkom mnohých šokoval.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom HanksRita Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu