Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny herec oslávil 55 rokov bez alkoholu: Toto ODKAZUJE ľuďom bojujúcim so závislosťou!

Danny Trejo Zobraziť galériu (2)
Danny Trejo (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Podaril sa mu úžasný úspech. Americký herec Danny Trejo (79) sa so svojim fanúšikmi podelil o zaujímavú informáciu. A to, že už ubehlo 55 rokov od dňa, odkedy sa naposledy dotkol alkoholu. Okrem toho poslal jasný odkaz všetkým ľuďom, ktorí bojujú so závislosťou na alkohole.

Dannyho Treja si väčšina fanúšikov pamätá hlavne vďaka jeho postavám vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad filmy Machete, Spy Kids, Con Air či seriál Breaking Bad. Málokto však vie, že ešte pred filmovou kariérou bojoval s viacerými problémami.

Kvôli neľahkému detstvu mal totiž problémy so zákonom a takisto sa už v skorom veku stal závislým na alkohole. Tieto nepríjemnosti sa mu po pobyte za mrežami podarilo vyriešiť a počas tohto týždňa sa s fanúšikmi podelil o veľký úspech.

„Už 55 rokov som vďaka Božej pomoci úplne triezvy. Bojoval som s tým deň za dňom a pre všetkých tých, ktorí bojujete s rovnakým problémom, mám odkaz. Ak som to dokázal ja, dokážete to aj vy," napísal Trejo na svojom profile na sociálnej sieti Twitter.

Viac o téme: Danny Trejo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu