Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa herečka o boji so závislosťou: Prvýkrát sa opila, keď mala len 12 rokov!

Lucy Hale Zobraziť galériu (3)
Lucy Hale (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Lucy Hale (34) v poslednej dobe veľmi otvorene hovorí o svojich problémoch s alkoholom. V najnovšom rozhovore priznala, že jej závislosť začala už v detstve a prvýkrát sa opila už ako 12-ročná.

Lucy Hale sa preslávila hlavne vďaka seriálu Roztomilé mrchy, v ktorom hviezdila medzi rokmi 2010 a 2017. Počas natáčania tohto počinu však bojovala so závislosťou a o tomto probléme sa začiatkom tohto roka rozhodla prehovoriť aj verejne.

Lucy Hale
Zobraziť galériu (3)
Lucy Hale  (Zdroj: SITA)

V najnovšom rozhovore v podcaste Call Her Daddy prehovorila aj o tom, kedy s alkoholom začala. „Alkohol som mala prvýkrát, keď som mala 12 alebo 13 rokov. Boli sme na dovolenke. Opila som sa tak, že som odpadla. Nepamätám si, čo sa dialo, potom som vracala, bolo mi strašne zle a keď som si uvedomila, čo sa stalo, tak som bola veľmi rozrušená," povedala herečka.

Hale ďalej prezradila, že od tohto momentu až do 18-tky pila len občasne, avšak následne začal byť alkohol veľký problém. „Vždy som sa za moje pitie hanbila, pretože nebolo normálne. Vždy som sa tým snažila pred niečím utiecť. To, že mám problém, som si uvedomila až po 20-tke. Keď som mala 23 rokov, tak som šla na liečenie," doplnila umelkyňa.

O svojich problémoch však nehovorila až do minulého roka, kedy sa rozhodla s alkoholom definitívne skončiť. „Rozhodla som sa, že o tom proste nebudem hovoriť. Nechcela som sa vzdať pitia a preto som s tým začala bojovať, až keď som mala 32," uviedla Hale, ktorá sa už viac ako rok nepozrela na dno pohárika. 

Lucy Hale
Zobraziť galériu (3)
Lucy Hale  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lucy Hale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu