Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšie tehotenstvo v šoubiznise: Pozrite sa na tú krásnu tehuľku!

Katy Perry je tehotná. Zobraziť galériu (5)
Katy Perry je tehotná. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Veľká novina! Teda rovno dve. Speváčka Katy Perry (35) v uplynulých hodinách vypustila do sveta nový klip ku skladbe Never Worn White. Pri tej príležitosti originálnym spôsobom oznámila svetu, že je tehotná. Otcom bábätka, ktoré nosí pod srdcom, je jej snúbenec - herec Orlando Bloom (43).

Plodné obdobie! Na topkách sme vás v uplynulých týždňoch informovali o viacerých tehotenstvách v slovenskom šoubiznise. Guľatým bruškom sa však momentálne hrdia aj mnohé svetové celebrity. K nim sa najnovšie zaradila speváčka Katy Perry. Tá pod srdcom nosí prvé bábätko.

Umelkyňa oznámila radostnú novinu zaujímavým spôsobom - prostredníctvom klipu. Videoklipy tejto speváčky sú bežne bláznivé, výstredné a gýčové. Katy nesklamala ani teraz. Vo videu k skladbe Never Worn White je odetá v šatách z množstva živých kvetov. Oveľa viac pozornosti si však vyslúžili momenty, keď má na sebe biele šaty. V nich si totiž s láskou hladká guľaté bruško, ktoré prezrádza jej sladké tajomstvo. 

Katy Perry v najnovšom klipe odhalila sladké tajomstvo.
Zobraziť galériu (5)
Katy Perry v najnovšom klipe odhalila sladké tajomstvo.  (Zdroj: youtube.com)

„O môj Bože, som tak rada, že to už nemusím skrývať, alebo nosiť veľkú kabelku,” napísala na twitteri speváčka. Tá je od februára 2019 zasnúbená s nemenej slávnym hercom Orlandom Bloomom.

Umelec, ktorý má s exmanželkou Mirandou Kerr 9-ročného syna Flynna, sa netajil tým, že túži mať viac detí. Aj ľudia blízki speváčke tvrdili pre médiá, že Katy postupne zmiernila pracovné tempo a rada by si založila rodinu.

Galéria: Katy Perry a Orlando Bloom
VIDEO: Katy Perry sa v najnovšom klipe pochválila tehotenským bruškom. 

Viac o téme: Katy PerryOrlando Bloom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu