Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známy komik obklopený sexi ženami: Jedna krajšia ako druhá!

Eddie Murphy Zobraziť galériu (4)
Eddie Murphy (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Ten sa má! Slávny herec a komik Eddie Murphy (58) má nos na krásne ženy. Aktuálne je po jeho boku sexi blondínka Paige Butcher (40). Za hriech však rozhodne stojí i jeho exmanželka Nicole Murphy (52). Tá mu porodila päť ratolestí, medzi nimi aj peknú a talentovanú Briu (30).

Eddie Murphy patrí medzi tých plodnejších jedincov šoubiznisu. Hviezda filmov Policajt v Beverly Hills, Dr. Dollitle, Zamilovaný profesor, či Cesta do Ameriky má totiž desať detí s piatimi ženami. Syna Erica mu v roku 1989 porodila Paulette McNeely. O rok neskôr sa mu narodil syn Christian, ktorého matkou je Tamara Hood. S exmanželkou Nicole má päť detí, speváčka Mel B mu porodila dcérku Angel Iris. Mamou najmladších dvoch potomkov je jeho aktuálna snúbenica Paige Butcher.   

Galéria: Eddie Murphy má nos na krásne ženy
Obľúbený komik je na svoje ratolesti pyšný. Veľkú radosť mu v uplynulých dňoch urobila 30-ročná dcéra Bria, ktorá v rámci výstavy predstavila svoju umeleckú tvorbu. Okrem slávneho otca ju prišla podporiť aj jeho snúbenica Paige. 

Eddie Murphy so svojou dcérou a snúbenicou.
Zobraziť galériu (4)
Eddie Murphy so svojou dcérou a snúbenicou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na výstave samozrejme nechýbala ani mama umelkyne - Nicole. Tá sa v mladosti venovala modelingu a veru, aj v súčasnosti vyzerá fantasticky. Človeku sa pri phľade na ňu až nechce veriť, že priviedla na svet päť ratolestí a že začiatkom rka oslávila 52. narodeniny. Čo poviete? 

Bria Murphy so svojou šmrncovnou mamou Nicole.
Zobraziť galériu (4)
Bria Murphy so svojou šmrncovnou mamou Nicole.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Eddie Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu