Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vianoce u slávneho multiotecka: Má 10 detí... Je to PORIADNA DIVOČINA!

Eddie Murphy Zobraziť galériu (3)
Eddie Murphy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Eddie Murphy (62) patrí medzi najznámejších multioteckov v šoubiznise. S piatimi manželkami má až 10 detí a preto si zrejme mnohí kladú otázku, ako asi vyzerajú jeho Vianoce.

Slávny herec patrí medzi ľudí, ktorí si Vianoce užívajú plnými dúškami. Zrejme aj preto prijal úlohu vo vianočnej komédii s názvom Candy Cane Lane. Tá mala premiéru 1. decembra a po jeho boku sa v nej objavili napríklad Jillian Bell, Tracee Ellis Ross či Nick Offerman.

V rámci propagácie tohto počinu sa zúčastnil rozhovoru s magazínom People, v ktorom porozprával, ako vyzerajú sviatky pokoja a lásky v jeho domácnosti. Hercova rodina je totiž početná, keďže má dokopy 10 detí.

„Užívam si veľa času stráveného s mojou rodinou. Robíme tradičné veci, ktoré robia všetci. Mám veľa detí a širokú rodinu. Takže v dome je to poriadne hlučné. Varíme, máme dobré jedlo a sme spolu. Vianočné obdobie mám veľmi rád," povedal Murphy.

So svojou súčasnou snúbenicou Paige má dve deti - Maxa (5) a Izzy (7). Matkou jeho najstaršieho syna Erica (34) je Paulette McNeely, s režisérkou Tamarou Hood má syna Christiana (33) a dcéru Angel (16) má s členkou Spice Girls Mel B. S bývalou manželkou Nicole má zvyšných 5 detí - dcéry Bellu (21), Zolu (23), Shayne (29), Briu (34) a syna Mylesa (31). 

Eddie Murphy so snúbenicou Paige Butche
Zobraziť galériu (3)
Eddie Murphy so snúbenicou Paige Butche  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Eddie Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu