Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozchod nepredýchali: Sexi herec a speváčka to opäť dali dokopy!

Channing Tatum a Jessie J Zobraziť galériu (5)
Channing Tatum a Jessie J (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nevydržali bez seba ani dva mesiace! Hollywoodsky herec a sexsymbol mnohých žien Channing Tatum (39) a britská speváčka Jessie J (31) len koncom roka ohlásili rozchod, no zdá sa, že láska medzi nimi nevyhasla.

Herec a speváčka tvorili pár už od októbra 2018, no chvíľu vyčkávali, kým informáciu o svojej láske vypustili na verejnosť. Odvtedy si užívali jeden druhého a ich vzťah sa zdal byť harmonický. Aj preto ich fanúšikov poriadne šokovalo, keď sa koncom minulého roka prevalilo, že si hrdličky povedali zbohom. Ich odlúčenie však netrvalo ani dva mesiace, a hviezdny párik je opäť spolu.

Channing Tatum vraj rád sleduje svoju partnerku Jessie J počas koncertov.
Zobraziť galériu (5)
Channing Tatum vraj rád sleduje svoju partnerku Jessie J počas koncertov.  (Zdroj: Instagram)

Informoval o tom portál E!News. „Dali si pár týždňov od seba ale nakoniec sa rozhodli, že jednému na druhom skutočne záleží,” prezradil zdroj blízky dvojici. Channinga a Jessie J nerozdelili konflikty a rozišli sa v priateľskom duchu. Naďalej však zostali v kontakte a mnohí sa tak domnievali, že by vzťahu ešte mohli dať šancu.

Tak sa aj skutočne stalo a jeden od druhého sa opäť nevedia odtrhnúť. „Jessie sa počas uplynulého týždňa zdržiavala v Channingovom dome,” prezradil zdroj.

Snáď to dvojici tentokrát vyjde.

Viac o téme: Jessie JChaning Tatum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu