Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milenka známeho herca na pikantnej FOTO: S týmto by veľa chlapov malo problém!

Channing Tatum a Jessie J Zobraziť galériu (8)
Channing Tatum a Jessie J (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Veď nech sa pochváli! Mnohí muži si chcú pohľad na sexi krivky svojej partnerky nechať len pre seba. Aj napriek tomu sú ale sociálne siete plné polonahých záberov rôznych žien. Celebríty nevynímajúc. Fotkou len v nohavičkách sa aktuálne pochválila aj speváčka Jessie J (31), ktorá randí s hercom Channingom Tatumom (39). Tomu očividne vôbec neprekáža, že jeho polonahú frajerku môže očumovať celý svet.

Mnohé speváčky sú si vedomé, že talent a tvorba už nie je to jediné, o čo sa ich priaznivci zaujímajú. Vďaka sociálnym sieťam sa s nimi delia o svoje súkromie, výnimkou už nie sú ani provokatívne fotky, ktorými fanúšikom neraz vylepšia deň. 

Aj na profile anglickej speváčky a skladateľky Jessie J sa v týchto dňoch objavila pomerne pikantná fotka. Tmavovláska na nej pózuje odetá len v nohavičkách a upriamuje pozornosť na svoj oblý zadok. 

Speváčka Jessie J vie ako potešiť svojich priaznivcov.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Jessie J vie ako potešiť svojich priaznivcov.  (Zdroj: Instagram)

Hoci by viacerí muži boli proti tomu, aby sa ich partnerka na sociálnych sieťach takto prezentovala, speváčkin frajer - herec Channing Tatum k nim nepatrí. V minulosti sa dokonca sám chválil odhaleným telom a ešte počas manželstva s Jennou Dewan často zverejňoval i jej provokatívne momentky. V auguste však oznámil, že si dáva od sociálnych sieti prestávku. 

Jessie J sa za svoje krivky nemusí hanbiť.
Zobraziť galériu (8)
Jessie J sa za svoje krivky nemusí hanbiť.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Jessie JChanning Tatum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu