Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Radostná novina porotkyne zo SuperStar: Keď fanúšikovia zbadali túto FOTO... Wau!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Krásna správa! Česká speváčka a aktuálne aj porotkyňa šou Česko Slovenská SuperStar Monika Bagárová (25) si pre svojich fanúšikov pripravila veľké prekvapenie. Prostredníctvom instagramu totiž oznámila, že svojmu partnerovi - zápasnikovi MMA Makhmudovi Muradovi (29) čoskoro porodí dieťatko.

Monika Bagárová prežíva jedno z najkrajších období svojho života. Darí sa jej nielen v pracovnej oblasti, ale ružové to má i v súkromí. Minulý rok v období Vianoc vyšlo najavo, že je zamilovaná. Zbalil ju zápasník Makhmud Muradov, s ktorým tvoria ozaj pekný pár. 

A počas tohtoročných Vianoc prekvapila krásna speváčka opäť. „10 rokov ste tu so mnou, ste súčasťou môjho života a ja si vašu priazeň neuveriteľne vážim. Preto som sa tešila na to, až sa s vami budem môcť podeliť o to najkrajšie v mojom živote. Budem mama!” napísala na instagrame Monika. Zároveň zverejnila fotku, na ktorej spoločne s budúcim oteckom pózuje pred vianočným stromčekom a v ruke drží fotku z ultrazvuku. 

Ďalšie detaily tehotenstva síce Bagárová neprezradila, ale pri pohľade na jej bruško je pravdepodobné, že prvý trimester už má za sebou. 

Monika Bagárová sa s fanúšikmi podelila o krásnu novinku.
Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová sa s fanúšikmi podelila o krásnu novinku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu