Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantné Vianoce zámej herečky: Pod stromčekom... VIBRÁTOR!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (6)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Ehm! K Vianociam sa ľudia zvyknú obdarovať kadečím. Popri všedných veciach akými sú ponožky, pyžamá, knihy, či drogéria, sa občas objavia pod stromčekom aj bizarnejšie darčeky. Jeden taký si nadelila známa herečka Gwyneth Paltrow (47). Síce tak urobila v reklame, avšak je dosť pravdepodobné, že pikantný dar skončil u nej v nočnom šuflíku.

Nie je tajomstvom, že Gwyneth Paltrow sa popri herectvu venuje aj podnikaniu so svojou značkou Goop. Prostredníctvom nej predáva okrem iného i sexuálne pomôcky a erotické hračky, ktorým ona sama robí reklamu.  

Pár dní pred Vianocami zverejnila reklamný spot, kde to priam dýcha atmosférou najkrajších sviatkov roka. Gwyneth vystriedala pred kamerami viacero outfitov a pripravuje sa na obdarovanie svojich najbližších. 

Známu blondínku "sprevádza" mužský hlas, ktorý okrem iného hovorí o tom, že pri obdarovaní ostatných netreba zabúdať ani na seba a spraviť si radosť. Usmiatá herečka drží v ruke vibrátor, ktorý pôvodne chcela vložiť ako darček do pančuchy. Napokon ho zviera v rukách a s úsmevom na tvári odchádza zo záberu.

VIDEO: Gwyneth Paltrow si k Vianociam nadelila vibrátor. 

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu