Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto je už naozaj psycho: Gwyneth Paltrow predáva sviečku s vôňou VAGÍNY... A táto celebrita ju chce!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (6)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Herečka Gwyneth Paltrow sa už dlhšie venuje predaju rôznych vecí, ktoré často privádzajú bežných ľudí do úžasu. Blondínka v rámci tých bizarnejších vecí venuje pozornosť hlavne vagíne a starostlivosti o ňu. Najnovšie ale predstavila vonnú sviečku s vôňou pohlavného orgánu. A jedna známa tvár už verejne prejavila záujem o kúpu.

V týchto dňoch je v rámci zahraničného šoubiznisu opäť na pretrase Gwyneth Paltrow. Tá už dlhší čas dvíha obočie niektorých ľudí prednáškami o ženskej vagíne a produktmi, ktoré predáva. Najnovšie do zbierky bizarností pribudla sviečka, ktorá na obale hlása: „Toto vonia ako moja vagína.”

Toto je už naozaj
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Heretic Parfum)

Ako uvádza herečkina stránka Goop, ide o zmes muškátu, citrusov a cédru podčiarknutú ružou z Damasku a pižmového semienka, ktoré nám do mysle vloží predstavy, zvádzanie a sofistikovanú vášeň. A to za cenu približne 67 eur. 

„Táto sviečka vznikla ako žart medzi parfumérom Douglasom Littlom a Gwyneth Paltrow – pracovali na vôni a ona zrazu poznamenala: Hmmm, toto vonia ako vagína, ale vyvinulo sa to do zábavnej, oslňujúcej, sexi a krásne neočakávanej vône. Ukázalo sa, že bude perfektná ako sviečka – urobili sme test na stránke a vypredala sa v priebehu pár hodín,” vysvetľujú na stránke Goop. 

Zákazníčka: Nikdy som nijakú sviečku nechcela viac. Ste nádherne psycho.
Zobraziť galériu (6)
Zákazníčka: Nikdy som nijakú sviečku nechcela viac. Ste nádherne psycho.  (Zdroj: Heretic Parfum)

Zákazníci, ktorým táto myšlienka príde zaujímavá, sa teraz musia zapisovať na poradovník, aby boli hneď informovaní, keď sa zásoby obnovia. 

Záujem prejavila aj moderátorka britského ranného vysielania. V pondelkovom vysielaní bola reč o tejto nezvyčajnej sviečke a spravodajkyňa Lorraine Kelly hneď prosila svojho kolegu, aby jej nič také nekupoval. Zato jej kolegyňa Holly Willoughby má iný názor: „Je to zlé, keď si jednu takú chcem kúpiť?”

Toto je už naozaj
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Gwyneth PaltrowHolly Willoughby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu