Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Macaulay Culkin je minulosťou: Film Sám doma má nového Kevina!

Macaulay Culkin Zobraziť galériu (6)
Macaulay Culkin (Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Úplne iný! K Vianociam už roky neodmysliteľne patrí legendárny film Sám doma. Ten sa má dočkať nového spracovania a známe je už aj meno chlapca, ktorý stvárni ústrednú postavu. Podobnosť s rozkošným Macaulay Culkinom (39) však nečakajte!

V poslednom období sa dočkali rebootu viaceré obľúbené počiny. Aktuálne sa hovorí aj o vianočnej komédii Sám doma, ktorú plánuje nanovo spracovať spoločnosť Disney. Verejnosť sa dnes dokonca dozvedela meno chlapca, ktorý stvárni ústrednú postavu. 

Aj Macaulay Culkin nedávno zachytil informácie, že sa chystá reboot fimu Sám doma. Podľa neho by dnes takto nejako vyzeral Kevin.
Zobraziť galériu (6)
Aj Macaulay Culkin nedávno zachytil informácie, že sa chystá reboot fimu Sám doma. Podľa neho by dnes takto nejako vyzeral Kevin.  (Zdroj: Twitter)

Má ním byť Archie Yates a podobu s rozkošným malým Culkinom nečakajte. Archie totiž nosí okuliare, má hnedé vlasy a tiež úplne iný typ postavy. Podľa medializovaných informácií bude i povahovo odlišný od Kevina, ktorého dobre poznáme. Mnohí fanúšikovia filmu Sám doma reagujú na tieto správy negatívne. Nechajme sa ale prekvapiť, ako to napokon dopadne.

Archie Yates má stvárniť ústrednú postavu v reboote filmu Sám doma.
Zobraziť galériu (6)
Archie Yates má stvárniť ústrednú postavu v reboote filmu Sám doma.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Macaulay CulkinSám domaArchie Yates
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu