Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Talentu žialila nad smrťou herečky z Glee a potom: Tragický OMYL... Pochovali jej mamu!

Evu Burešovú smrť Naye Rivery tiež zasiahla. Zobraziť galériu (5)
Evu Burešovú smrť Naye Rivery tiež zasiahla. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Minulý týždeň šoubiznisom otriasla správa o zmiznutí hviezdy seriálu Glee Naye Rivery (†33). Herečku po piatich dňoch našli utopenú v jazere Piru. Tragická smrť zasiahla aj niekdajšiu hviezdu jojkárskej šou Česko Slovensko má talent a dnes úspešnú českú herečku Evu Burešovú (26). Jej príspevok na Instagrame však vyvolal zmätok - jej obdivovatelia jej začali kondolovať k úmrtiu mamy!

Už vyše týždňa médiá zapĺňa správa o tragickej smrti len 33-ročnej hviezdy obľúbeného seriálu Glee. Naya Rivera si v stredu minulý týždeň požičala čln a spolu so 4-ročným synom Joseyom vyplávala na jazero Piru. Keď plavidlo nevrátila v dohodnutom čase, majiteľ požičovne išiel dvojicu hľadať. 


Hviezda (†33) seriálu Glee sa utopila v jazere: Príčina smrti známa... Vyjadrenie súdneho lekára!


Na loďke však našiel len chlapčeka, známa herečka bola nezvestná. Až o 5 dní neskôr záchranári objavili telo. Hrozivá nehoda zasiahla mnoho fanúšikov po celom svete - medzi nimi aj niekdajšiu hviezdu jojkárskej šou Česko Slovensko má talent a dnes úspešnú českú herečku Evu Burešovú. 

Galéria: Burešovej premeny v šou Tvoje tvář má známý hlas

Na svojom Instagrame venovala americkej kolegyni príspevok. „Krváca mi srdce. Maminka, krásna žena a neuveriteľne talentovaná... Nemám slov. Je mi to tak ľúto,“ napísala k fotke Naye Rivery známa Češka. Tento jej príspevok však medzi jej obdivovateľmi vyvolal veľký zmätok. 

Väčšina jej sledovateľov si totiž nepozorným čítaním z príspevku vyvodila, že zosnulou je Evina mama. A strhla sa lavína kondolencií. „Držte sa, Evi! Úprimnú sústrasť, to zvládnete! Mali ste krásnu matku a krásu ste zdedili po nej,“ písali jej desiatky fanúšikov.

Na jednej strane je milé, koľko ľudí s tmavovláskou súcití, no zároveň sa jej tieto slová museli čítať ťažko - hoci, chvalabohu, nemali opodstatnenie. Napokon Burešová vypla možnosť komentovania pod fotkou. Zrejme, aby sa ku kondolenciám nepridali ďalší nepozorní priaznivci.

Eva Burešová týmto príspevkom vyvolala veľký zmätok.
Zobraziť galériu (5)
Eva Burešová týmto príspevkom vyvolala veľký zmätok.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Viac o téme: GleeNaya RiveraEva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu