Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kardashianka sa chvastala perfektným sexom, ale... Toto TELO je už bez chlapa!

Kylie Jenner a Travis Scott Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner a Travis Scott (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dali si prestávku! Ešte pred pár dňami sa Kylie Jenner (22) v rozhovore pre Playboy chválila, že im to s partnerom Travisom Scottom (28) v posteli super klape. Dnes v nej už zaspáva sama. Dvojica oficiálne potvrdila, že si dali pauzu. Mladá pracháčka sa ukázala na pondelkovej svadbe Bieberovcov. A hoci vyzerala fantasticky, raper, s ktorým má dcérku Stormi, nebol po jej boku.

Kylie Jenner a Travis Scott tvorili pár viac ako dva roky. Vo februári 2018 sa im narodila dcérka, ktorej dali meno Stormi. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že v mladej rodinke je všetko ideálne. Najmladšia zo sestier Kardashianových sa dokonca v nedávnom rozhovore pre Playboy chválila, že s Travisom majú skvelý sex. „Veľa ľudí tvrdí, že príchod dieťaťa môže narušiť váš sexuálny život. Ale podľa našich skúseností sme my opačný prípad. Mám pocit, že sme dôkazom, že tieto fámy nemusia byť pravdivé,” uviedla slávna tmavovláska. 

Podľa Kylie to boli nielen intímne záležitosti, v čom s Travisom našli súhru. „Zároveň sme ako najlepší priatelia. Rovnako rozmýšľame, máme rovnaké ciele a záľuby. Keď máme voľno, spolu so Stormi sa veľa zabávame,” dodala sexi tmavovláska.  

Prešiel zhruba mesiac od spomínaného rozhovoru a zdá sa, že je všetko inak. Kylie a Travis prišli so spoločným vyhlásením, v ktorom tvrdia, že si potrebujú dať pauzu.

Kylie sa začiatkom týždňa objavila na svadbe Bieberovcov. Spoločnosť jej robila len dcérka Stormi. Treba dodať, že tmavovláska mala oblečené zlaté šaty, v ktorých vyzerala skvele. Pri pohľade na ňu určite mnohým napadne, že ten Travis je blázon, ak o sexi pracháčku nezabojuje...

Kylie Jenner robila na svadbe spoločnosť jej dcérka Stormi.
Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner robila na svadbe spoločnosť jej dcérka Stormi.  (Zdroj: Instagram)

Kylie Jenner vyzerala na svadbe Bieberovcov skvele.
Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner vyzerala na svadbe Bieberovcov skvele.  (Zdroj: Instagram)

Kylie Jenner sa fotkami v provokatívnych šatách pochválila na instagrame.
Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner sa fotkami v provokatívnych šatách pochválila na instagrame.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Kylie JennerTravis Scott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu