Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nudná herečka rozhádala fanúšikov: Môže za to táto pikantná FOTO!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona? Aj takéto otázky sa objavili pod kontroverzným záberom, ktorý vyvolal búrlivú diskusiu na instagramovom účte goop. Ide o projekt herečky Gwyneth Paltrow (46). Tú síce mnohí považujú za nudnú, avšak štíhla blondínka už viackrát dokázala opak. Žeby bola práve ona tou nahou blondínkou, ktorá pózuje na spomínanej fotke?

Na topkách sme vás už v minulosti informovali, že Gwyneth Paltrow sa venuje nielen herectvu, ale aj svojej lifestylovej značke goop. Prostredníctvom svojej stránky propagovala napríklad vibrátor zo zlata za 13 tisíc eur, či lubikant zo sladkých zemiakov. 

V uplynulých dňoch chcela pozornosť svojich priaznivcov upriamiť na prednášky istej liečiteľky, ktorá hovorí, že počúvať svoje telo je to najlepšie, čo môžeme urobiť. K tomuto odkazu priložila aj pikantnú fotografiu. Nahá blondínka, ktorou pokojne môže byť aj samotná Gwyneth, na nej predvádza jógovú pózu uprostred hôr.

Odvážný záber vyvolal búrlivú diskusiu. Kým skupinka followerov sa hádala, či je na fotke zachytená práve slávna herečka, druhá skupina riešila blondínkine trčiace rebrá. Goop tak kritizovali za to, že propagujú vychudnutosť.

Gwyneth Paltrow na instagramovom profile goop bežne zverejňuje svoje fotky.
Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow na instagramovom profile goop bežne zverejňuje svoje fotky.  (Zdroj: Instagram)

Čo myslíte, je touto nahou blondínkou práve herečka Gwyneth Paltrow. Mnohí fanúšikovia sa nazdávajú, že áno.
Zobraziť galériu (7)
Čo myslíte, je touto nahou blondínkou práve herečka Gwyneth Paltrow. Mnohí fanúšikovia sa nazdávajú, že áno.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu