Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Moderátorka ukázala zadok, známy spevák v čipke a na podpätkoch!

Maya Jama a Sam Smith Zobraziť galériu (16)
Maya Jama a Sam Smith (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

LONDÝN - V centre pozornosti boli viacerí! V utorok večer sa v Londýne konalo podujatie, v rámci ktorého boli udeľované ocenenia GQ Men of the year. Záujem bulvárnych fotografov však smeroval nielen na tých, čo si domov odniesli sošku. Slávny spevák Sam Smith (27) a o čosi menej známa moderátorka Maya Jama (25) sa totiž predviedli v kreáciách, ktoré nezostali bez povšimnutia.

Úspešný britský spevák a skladateľ Sam Smith nedávno priznal, že musel absolvovať terapie. Dôvod bol ten, že mal problém so svojou sexuálnou identitou a v hlave mal z toho zmätok„Nie som muž, ani žena. Myslím, že som niekde medzitým. Vždy som bol veľmi slobodný, keď išlo o moju sexualitu,“ uviedol na margo toho talentovaný umelec. 

Sam sa v utorok zúčastnil odovzdávania cien magazínu GQ a pri pohľade na jeho outfit je zrejmé, že sa inšpiroval aj v ženskom šatníku. Čierny oblek totiž doplnil čipkovanou košeľou a na nohy si dal topánky s podpätkom. Zaujímavý bol aj pohľad na pána, ktorý Smithovi robii garde. V ruke totiž zvieral maličkú trblietavú kabelku...  

Sam Smith
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Sam Smith
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci bolo podujatie zamerané najmä na mužov, na červenom koberci nechýbali ani dámy. Svojho manžela Davida prišla napríklad podporiť Victoria Beckham, do spoločnosti si vyšli aj Naomi Campbell, Nicole Kidman, či Rita Ora. 

Svojich päť minút slávy si celkom užívala aj britská televízna a rádiová moderátorka Maya Jama. 25-ročná tmavovláska sa predviedla v priesvitných šatách, ktoré dosť odhaľovali jej zadok. Keďže je ale Maya celkom kočka, protestoval asi málokto. 

Maya Jama
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sam SmithMaya JamaGQ Men of the year
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu