Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

KORONAVÍRUS u slávnej modelky nemá šancu: Na letisku jej nebolo vidieť ani oči!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (8)
Naomi Campbell (Zdroj: SITA - Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LOS ANGELES - Bezpečnosť na prvom mieste! Hoci je móda pre Naomi Campbell (49) veľmi dôležitá, v súčasnej situácii musia ísť štýlové outfity a všetka paráda bokom. Slávna modelka sa beztak desí rôznych vírusov a baktérií. Aktuálne zverejnila na instagrame fotografie z letiska, na ktorom ju určite nikto z okoloidúcich nespoznal. Pozrite sa, prečo!

Naomi Campbell sa netají tým, že má fóbiu zo špiny, z baktérií a vírusov. V minulosti sa nechala natočiť pri tom, ako vyzerajú jej prípravy pred akýmkoľvek letom. Na ruky si natiahla rukavice a známym dezinfekčným prostriedkom vyčistila stolík, bezpečnostný pás, okno, podnos, skrátka všetko okolo seba. „Robím tak stále. Nezaujíma ma, čo si o tom myslia ostatní. Ja sa cítim zdravšie a bezpečnejšie,” prezradila vtedy modelka, ktorá si so sebou nosí aj vlastný poťah na sedadlo a vlastná dezinfekcia je pre ňu samozrejma i v hoteloch.  

V súčasnosti, keď koronavirus desí celý svet, má Naomi potrebu chrániť sa ešte viac. Aj teraz plánuje na youtube zverejniť špeciálne video. Verejnosť naň láka fotkami na instagrame. Tie ju zachytávajú na letisku oblečenú v protichemickom obleku, na rukách má chirurgické rukavice, tvár si chráni rúškom a oči ochrannými okuliarmi. 

„Bezpečnosť na prvom mieste. Ďalší level,” napísala k záberom slávna modelka. Medzi followermi vyvolala búrlivú diskusiu. Niektorí jej správanie označujú za prehnané a dokonca sa nazdávajú, že si z toho robí srandu. „Každý, kto ju pozná vie, že toto mysli úplne važne. Naomi je kráľovná hygieny a čistoty,” znie jeden z komentárov. „Na tom nie je nič vtipné. Je to o tom, aby som sa počas cestovania cítila bezpečne,” zareagovala neskôr samotná Campbell. 

Napokon, Naomi nie je jedinou celebritou, ktorá zdôrazňuje, že pred koronavírusom sa treba chrániť. Čítajte TU!

Naomi Campbell by ste na letisku nespoznali.
Zobraziť galériu (8)
Naomi Campbell by ste na letisku nespoznali.  (Zdroj: Instagram)

Naomi Campbell zverejnila na instagrame takéto zábery.
Zobraziť galériu (8)
Naomi Campbell zverejnila na instagrame takéto zábery.  (Zdroj: Instagram)

Naomi Campbell má fóbiu zo špiny, vírusov a baktérií.
Zobraziť galériu (8)
Naomi Campbell má fóbiu zo špiny, vírusov a baktérií.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Naomi Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu