Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalka Toma Cruisa sa odhaľovala na ulici: Vážení, takto sa zháňa taxík!

Katie Holmes Zobraziť galériu (6)
Katie Holmes (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Aká cica! Len pred pár dňami vyšlo najavo, že Katie Holmes (40) a Jamie Foxx (51) sa v máji rozišli. Herečka zaháňa smútok z nevydareného vzťahu v spoločnosti dcéry Suri Cruise. Nedávno si vyšli do ulíc a odvoz si zháňali pomerne kuióznym spôsobom. A paparazzi boli samozrejme pri tom!

Hoci herečka Katie Holmes na manželstvo s Tomom Cruisom zrejme nespomína v najlepšom, vzišla z neho dcérka Suri. Tá je pre svoju slávnu mamu s pribúdajúcimi rokmi stále lepšou parťáčkou. Nie je tajomstvom, že Tom sa o svoju ratolesť nezaujíma, a tak sa jej brunetka snaží venovať o to viac. 

V uplynulých dňoch si vyrazili spolu do ulíc a bulvárnych fotografov mali neustále v pätách. Katie a Suri si dali spoločný obed v obľúbenej reštaurácii celebrít. Potom navštívili zopár obchodov a zhruba po dvoch hodinách sa vybrali domov.

Paparazzom sa podarilo spraviť pomerne zaujímavé zábery vo chvíli, keď si herečka s dcérou zháňali taxík. Katie mala oblečený hnedý svetrík s rozopnutým gombíkom, ktorý odhaľoval jej rameno i podprsenku. Je dosť možné, že takto by zohnala nielen taxík, ale aj nového chlapa. Čo poviete?  

Katie Holmes zháňala taxík a paparazzom sa naskytol aj takýto pohľad.
Zobraziť galériu (6)
Katie Holmes zháňala taxík a paparazzom sa naskytol aj takýto pohľad.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu