Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra Toma Cruisa v uliciach: Aha, aká je nádherná!

Tom Cruise sa s dcérou Suri nestýka Zobraziť galériu (7)
Tom Cruise sa s dcérou Suri nestýka (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Rastie z nej krásna žena! Manželstvo herca Toma Cruisa (59) a jeho nemenej úspešnej kolegyne Katie Holmes (43) síce skončilo rozvodom, avšak vzišla z neho dcéra Suri. Tá už čoskoro oslávi 16. narodeniny a pri pohľade na ňu niet pochýb, že sa svojim slávnym rodičom ozaj vydarila.

Aká matka, taká Suri! Katie Holmes sa do pamäte mnohých vryla účinkovaním v seriáli Dawsonov svet, v ktorom stvárnila krásnu Joey. S pribúdajúcimi rokmi pribúdali ďalšie filmové a seriálové úlohy. Značnú pozornosť je médiá a verejnosť venovali aj v súvislosti s jej súkromím. 

V priebehu rokov 2006 - 2012 bola v manželstve so slávnym hercom Tomom Cruiseom. A hoci na prvý pohľad pôsobil ich zväzok harmonicky, napokon brunetka podala žiadosť o rozvod. Tom je zarytý scientológ a keď chcel vychovávať ich dcéru podľa striktných náboženských pravidiel, veľmi sa toho zľakla. 

Dnes je už zo Suri veľká slečna. V apríli oslávi 16. narodeniny a niet pochýb, že o nápadníkov nebude mať núdzu. Pred pár dňami ju v uliciach nafotili paparazzi, keď venčila svojho štvornohého miláčika. Na jej peknej tvári žiaril spokojný úsmev a podobu s oboma rodičmi nezaprie. Čo poviete?!

Suri Cruise
Zobraziť galériu (7)
Suri Cruise  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Suri Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu