Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známu herečku načapali so zajačikom: Aha, nevedela sa od neho odlepiť!

Katie Holmes má opäť dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes má opäť dôvod na úsmev. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Je v tom až po uši! Herečka Katie Holmes (41), ktorú verejnosť pozná aj ako bývalú manželku Toma Cruisa (58), je opäť zamilovaná. Po rozchode s kolegom Jamie Foxxom (52) našla útechu v náruči mladšieho šéfkuchára menom Emilio Vitolo (33). Čo hovoríte na tento párik?

Herečka Katie Holmes a jej kolega Jamie Foxx tvorili pár zhruba od roku 2013. Svoj pomer ale dlho tajili. Priznali ho až v roku 2016. Minulý rok v lete však vyšlo najavo, že sa definitívne rozišli. Priatelia z brunetkinho okolia sa zhodil na tom, že Katie prekážalo, že si ju jej frajer nevážil a nebola tiež nadšená z toho, že jej partner sa na verejnosti často ukazoval s inými ženami.

Ako prezrádzajú najnovšie paparazzi zábery, brunetka už za bývalým frajerom nesmúti. Jej najnovším objavom je Emilio Vitolo. Ten je od herečky síce mladší, ale niet pochýb, že si rozumejú. Bulvárnym fotografom sa ich pred pár dňami podarilo zvečniť na večeri. Katie sedela svojmu zajačikovi na kolenách a nebránili sa ani zamilovaným bozkom. 

Emilio Vitolo nie je v šoubiznise až taký neznámy. Jeho rodina vlastní reštauráciu, ktorá je medzi celebritami celkom obľúbená. Jeho dobrým kamarátom je Joe Jonas a sám má už na konte pár hereckých skúseností. Nechajme sa prekvapiť, ako sa bude ich vzťah ďalej vyvíjať... 

Katie Holmes a Emilio Vitolo na seba takto zamilovane pozerali.
Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes a Emilio Vitolo na seba takto zamilovane pozerali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu