Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najmladšia miliardárka v bikinách: Plastiky zapiera, ale... Kylie, veď to je smiešne!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner (Zdroj: Instagram)

CAPRI - Toto s prirodzenosťou nemá nič spoločné! Kylie Jenner je verejnosti známa nielen ako členka Kardashianovského klanu, ale tiež ako jedna z najlepšie zarábajúcich celebrít súčasnosti. Aktuálne trávi dovolenku v Taliansku, kde oslávila svoje 22. narodeniny. Na jej instagrame nechýbajú zaujímavé momentky a v bikinách sa ju podarilo zvečniť aj paparazzom. Hoci tmavovláska plastické operácie zapiera, pohľad na ňu pprezrádza niečo iné.

„Ľudia si myslia, že som si ľahla pod nôž a dala si kompletne prerobiť tvár. To je úplny nezmysel. Nikdy som si nedala spraviť plastiku. Niektorí ľudia stále nechápu, čo všetko dokáže vhodný účes a kvaitne urobený mejkap,” uviedla v jednom z rozhovorov Kylie, ktorej práve vlastná značka kozmetiky zarobila rozprávkové milióny. Mladá pracháčka neskôr napokon priznala, že si pomáha botoxom a výplňami.

Pri pohľade na jej bujné prsia a oblý zadok sa však nielen odborníci zhodujú na tom, že úpravami prešli aj tieto partie jej tela. 

Kylie sa aktuálne nachádza v Taliansku, kde si spolu s najbližšími dopriali luxusnú dovolenku. Nevyhla sa ani pozornosti bulvárnych fotografov, ktorí s nadšením zvečnili jej nepirodzene veľký zadok. 

Kylie Jenner sa na instagrame pochválila fotkou v bikinách.
Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner sa na instagrame pochválila fotkou v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Podľa mnohých si Kylie Jenner dala vylepšiť aj zadok.
Zobraziť galériu (8)
Podľa mnohých si Kylie Jenner dala vylepšiť aj zadok.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kylie Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu