Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česká moderátorka v spoločnosti: Ty vole, veď jej vidno prsia!

Štěpánka Decastelo Zobraziť galériu (6)
Štěpánka Decastelo (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Nehoda alebo zámer?! Známou postavičkou českého šoubiznisu je nepochybne aj moderátorka Štěpánka Decastelo. Tá sa rada prezentuje ako sexi dračica. Svojmu imidžu ostala verná aj v týchto dňoch, keď si vyšla do spoločnosti. Pri obliekaní sa vykašľala na podprsenku a keď na ňu bulvárni fotografi namierili svoje objektívy... O pikantné odhalenie bolo postarané!

Pre mnohé celebritné krásky je bežné zverejňovať na instagrame fotky v bikinách, či iné obnažné zábery. Moderátorka Štěpánka Decastelo sa so svojimi fanúšikmi delí skôr o zaujímavosti zo svojho milostného života a priaznivcom rozpráva napríklad aj o zvláštnych mužoch, ktorí sa jej niekedy priplietli do cesty. 

Kamarátsky vzťah má napríklad s prvým manažérom Ivety Bartošovej - Tomášom Gottliebom. Ten v uplynulých dňoch oslavoval narodeniny a gratulovať mu prišla aj spomínaná ryšavka. 

Štěpánka ochotne pózovala prítomným fotografom, ktorým sa podaril pomerne pikantný úlovok. Moderátorka totiž nechala podprsenku doma a na výsledných záberoch jej vidno prsia. Ktovie, či si bola vedomá toho, čo všetko dokážu blesky fotoaparátov...

Štěpánka Decastelo fotografom (ne)chtiac ukázala prsia.
Zobraziť galériu (6)
Štěpánka Decastelo fotografom (ne)chtiac ukázala prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Štěpánka Decastelo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu