Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčke zomrel exmanžel: Bol psycho a mlátil ma!

Kerry Katona a George Kay Zobraziť galériu (6)
Kerry Katona a George Kay (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Speváčka Kerry Katona (38) zažila začiatkom júla šok, keď zistila, že jej exmanžel George Kay (†39) zomrel. V súvislosti s jeho úmrtím sa skloňujú drogy a blondínka netají, že bývalý boxer a ragbista mal aj ďalšie neduhy. Život s ním vraj bol malým peklom.

Kerry Katona sa stala známou ako speváčka v skupine Atomic Kitten. S popularitou prišli aj drogy a závislosť a nie je žiadnym prekvapením, že s nimi mali problémy aj jej exmanželia Mark a George. Druhý spomínaný začiatkom júla zomrel a predpokladá sa, že sa predávkoval. 


Šokujúce priznanie speváckej hviezdy: Do DROG ju v 14-ich namočila mama!


Blondínka netají, že si kedysi po jeho boku prežila naozaj zlé chvíle. „Môžem povedať, že moje deti neboli rady, keď bol George nablízku. Mohli počuť, ako som plakala a ako som bola bitá. Polícia u nás bola 22-krát pre násilie,” povedala pre new! magazine. 

Podľa jej vyjadrení bývalý športovec nebol psychicky v poriadku. „Mal psychózu a poriadnu kopu psychických problémov a ja som vystavila seba aj svoje deti nebezpečenstvu, lebo si ma k sebe pripútal. Neustále ma kontroloval, ale nakoniec som spravila správny krok a opustila som ho,” uviedla Kerry. 

Speváčke zomrel exmanžel: Bol
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Ako neskôr dodala na instagrame, netreba si myslieť, že je rada, že je George mŕtvy. Bol predsa niečím synom, bratom, otcom... A ona sama mu bude navždy vďačná za dcérku, ktorú spolu splodili. „Dala by som hocičo za to, aby Georgov život bol iný, aby našiel silu usporiadať si život a dnes tu bol živý,” napísala vo svojom príspevku. 

Viac o téme: Kerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu