Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexica z filmu Top Gun sa ukázala na verejnosti: Och, za tie roky sa zmenila na nepoznanie!

Kelly McGillis vo filme Top Gun. Zobraziť galériu (8)
Kelly McGillis vo filme Top Gun. (Zdroj: Paramount Pictures)

HENDERSONVILLE - Je z nej iný človek! Pisal sa rok 1986, keď mal svoju premiéru film Top Gun. Zahrala si v ňm aj Kelly McGillis (62), ktorá svojím sexepílom ohúrila mnohých. Kráska sa pred rokmi vytratila zo šoubiznisu a kým jej kolegyne bojujú s pribúdajúcimi rokmi všakovakými spôsobmi, ona starne a svoj vzhľad príliš nerieši... Pri pohľade na ňu nám dáte asi za pravdu, že Tom Cruise (57) by sa do nej dnes nezamiloval.

Na rok 2020 je naplánovaná premiéra pokračovania filmu Top Gun. Podľa medializovaných informácií sa v ňom však z pôvodných postáv objavia len Maverick a Iceman, ktorých stvárnili Tom Cruise a Val Kilmer.  

Mužským fanúšikom určite bude chýbať krásna blondínka Charlie Blackwood. Tú stvárnila Kelly McGillis. Avšak ktovie, či by jej návrat do filmu ocenili.

Kráska sa v priebehu rokov výrazne zmenila. Pribudli jej nielen vrásky, ale aj kilogramy. Kelly na spoločenské podujatia nechodí a pomerne výnimočné sú aj paparazzi zábery. Bulvárnym fotografom sa ju však nedávno podarilo zvečniť v uliciach. A je teda zázrak, že ju spoznali.

Kelly má za sebou dve nevydarené manželstvá a je dvojnásobnou matkou. V minulosti sa viedli dohady o jej sexuálnej orientácii. V roku 2009 sa v televíznom rozhovore priznala, že je lesbička.

Kelly McGillis vo filme Top Gun ohúrila mnohých mužov.
Zobraziť galériu (8)
Kelly McGillis vo filme Top Gun ohúrila mnohých mužov.  (Zdroj: Paramount Pictures)

Takto vyzerá Kelly McGillis v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Kelly McGillis v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kelly McGillisTop Gun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu