Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi dieťa v reklame na mejkap: Aká kráska! Ale... Veď to je predsa chalan!

Damian Hurley Zobraziť galériu (7)
Damian Hurley (Zdroj: Steven Meisel)

LONDÝN - Celá mama! Na topkách sme už spomínali, že sa Damian Hurley (17) výrazne ponáša na svoju slávnu mamu - herečku Elizabeth Hurley (54). V týchto dňoch sa na verejnosť dostali reklamné zábery s mladíkom v hlavnej úlohe. Fešáčik propaguje výrobky dekoratívnej kozmetiky a zrejme aj vďaka hustej hrive viacerým pripomína skôr dospievajúcu slečnu, než muža.

Akoby jej z oka vypadol! Sexi postavička nie je to jediné, čím sa herečka Elizabeth Hurley pýši. Pomerne často a rada sa tiež chváli svojim dospievajúcim synom Damianom. Ten sa najnovšie dal na modelingovú dráhu. Podľa medializovaných informácií podpísal zmluvu s rovnakou agentúrou, s akou spolupracuje jeho slávna mama. 

Zaujímavé je, že Damian propaguje make-up a iné výrobky dekoratívnej kozmetiky. Na záberoch má krásnu žiarivú tvár, rozviaté vlasy a zmyselne pootvorené pery. Nečudo, že reakcie verejnosti sa líšia. „Vyzeráš tu veľmi zženštilo. Ako krásna dospievajúca slečna,” znie jedna z nich. „Kráska,” reagujú ďalší z tých, čo zbadali reklamné zábery. 

Mnohí Damianovi odporúčajú, aby zmenil imidž. „Tie vlasy okamžite ostrihať. Vyzeráš ako mamina mladšia kópia. Alebo si nechaj narásť bradu, aby vás ľudia vedeli rozlíšiť,” znejú rady pre mladého Hurleyho. Čo myslíte vy?

Podľa mnohých vyzerá Damian Hurley na reklamných záberoch ako krásna slečna.
Zobraziť galériu (7)
Podľa mnohých vyzerá Damian Hurley na reklamných záberoch ako krásna slečna.  (Zdroj: Steven Meisel)
 

Viac o téme: Damian Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu